«Πρώτη φορά μάς συνέβη»

22:31 3/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Στα όσα έγιναν πριν τον αγώνα με τα... ταξί, αναφέρθηκαν στις δηλώσεις τους μετά το τέλος του αγώνα οι Πάπα Μπούμπα Ντιόπ και Ρότζερ Γκερέιρο.Ντιόπ: «Πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο στην καριέρα μου. Ο κόσμος το έκανε αυτό για να μας θυμίσει αυτό που έγινε με τον Ολυμπιακό. Ήρθαν στο ξενοδοχείο και μιλήσαμε. Μας ζήτησαν να έρθουμε με ταξί. Εμείς θέλαμε να έρθουμε με το πούλμαν, το συζητήσαμε
μεταξύ μας και αποφασίσαμε ότι θα κάνουμε αυτό που θέλει ο κόσμος.

Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε ενωμένοι, ότι μόνο έτσι θα πάμε μπροστά. Είμαστε δυνατοί και εγώ είμαι δυνατός, δεν με αποτρέπει αυτό από το να συνεχίσω να δουλεύω, κάτι που πρέπει να κάνουμε για να φτάσουμε στην κατάκτηση του Κυπέλλου».

Γκερέιρο: «Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο αυτό που έχει όμως σημασία είναι πως πήραμε τη νίκη, δείξαμε ότι μετά από μία άσχημη εμφάνιση, ότι παραμένουμε ομάδα και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Το μόνο που μας είπε ο προπονητής ήταν να είμαστε όσο γίνεται περισσότερο συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη. Θεωρώ ότι αυτό που έγινε στο Καραϊσκάκη, προήλθε από έλλειψη επικοινωνίας, δεν το συσχετίζω με το σημερινό. Σκοπός μας είναι να συγκεντρωθούμε και να συνεχίσουμε με νίκες, περιμένοντας στραβοπατήματα του Παναθηναϊκού για να τον πλησιάσουμε περισσότερο και φυσικά να κατακτήσουμε το Κύπελλο».
Keywords
Τυχαία Θέματα