Πρόσκληση Βερόν σε Παλέρμο

Ο Χουάν Σεμπάστιαν Βερόν απηύθυνε πρόσκληση στον Μαρτίν Παλέρμο, που ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση το προσεχές καλοκαίρι, να το... καθυστερήσει για ακόμη έναν χρόνο για χάρη της Εστουντιάντες.Ο επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς διανύει άσχημη περίοδο, απόρροια και της πολύ κακής αγωνιστικής εικόνας που δείχνουν οι «χεϊνέσες», ενώ μάλιστα έχει σπάσει το προσωπικό ρεκόρ... αφλογιστίας του από τις ημέρες που ήταν στην Εστουντιάντες,
στην οποία ξεκίνησε και την καριέρα του, το μακρινό 1997... Ο 37χρονος πλέον επιθετικός ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι θα κρεμάσει τα παπούτσια του με το τέλος του Κλαουζούρα το προσεχές καλοκαίρι. Ο κατά ένα χρόνο μικρότερός του Βερόν και αρχηγός των «φοιτητών» παρότρυνε τον Παλέρμο να παίξει ποδόσφαιρο για ακόμη έναν χρόνο για χάρη της Εστουντιάντες.

«Σέβομαι την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο τον Ιούνιο, όμως πιστεύω ότι τον έχει επηρεάσει πάρα πολύ η κακή κατάσταση που επικρατεί στην Μπόκα. Θεωρώ ότι μπορεί να παίξει για ακόμη ένα χρόνο σε υψηλό επίπεδο. Το αν θέλει να έρθει στην Εστουντιάντες είναι καθαρά θέμα του πως νιώθει ο ίδιος», τόνισε ο Βερόν.

Όσο για το πότε θα αποφασίσει να εγκαταλείψει ο ίδιος την ενεργό δράση, ο 36χρονος μέσος τα άφησε όλα ανοιχτά. «Θα δω πως θα νιώθω μετά τον Ιούνιο. Το αν θα συνεχίσω εξαρτάται μόνο από το αν νιώθω καλά και είμαι σε καλή κατάσταση. Αν ναι, θα συνεχίσω για άλλους έξι μήνες ή ένα χρόνο. Κάποια στιγμή αρχίζει και ωριμάζει η ιδέα ότι φτάνεις στο τέλος της καριέρας σου και θα πρέπει να αρχίσει να το σκέφτεσαι πιο σοβαρά», σχολίασε χαρακτηριστικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα