Προσγείωση, ταπεινότητα και ΟΑΚΑ

Αυτό είναι το δίπτυχο στοιχείων που κυριαρχεί τη δεδομένη στιγμή στον ΠΑΟΚ με άπαντες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Πιθανή κλήση στην εθνική για Κρέσιτς. Σε εξετάσεις ο Ίβιτς. Η νίκη επί του Ολυμπιακού
Βόλου χθες στο «Πανθεσσαλικό» σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, έβαλε τον ΠΑΟΚ στη θέση του οδηγού για τα πλέι οφ και άφησε ένα σημάδι ικανοποίησης στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το δεύτερο συνεχόμενο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ είναι στο μυαλό όλων στον «Δικέφαλο του Βορρά» και πλέον το στοίχημα για την ομάδα είναι αυτό να κερδιθεί εντός των επομένων αγώνων και η χρονιά να κλείσει με θετικό πρόσημο αλλά και happy end. Και τώρα ΑΕΚ Το δύο στα δύο των «Ασπρόμαυρων» όπως είναι λογικό χαροποιεί άπαντες στις τάξεις της ομάδας αλλά δεν τους... απογειώνει ανώμαλα. Ο στόχος άλλωστε ακόμη δεν έχει επιτευχθεί για τους Θεσσαλονικείς και το βλέμμα πλέον είναι αποκλειστικά και μόνο στραμμένο στο επόμενο ματς. Αυτό του ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ για την τρίτη αγωνιστική ημέρα των πλέι οφ που θα λάβει χώρα την προσεχή Κυριακή στο Μαρούσι. «Θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας» Πριν την έναρξη των πλέι οφ ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μάκης Χάβος έστελνε το δικό του μήνυμα προς τους παίκτες του. «Πάμε για την πρώτη θέση. Ο στόχος μας είναι η συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Με πολλή δουλειά και ταπεινότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός. Η ψυχολογία τη δεδομένη στιγμή είναι στα ύψη για την ομάδα ωστόσο δεδομένη είναι και η προσγείωση. Η αθόρυβη δουλειά για την κατάληψη της πρωτιάς είναι αυτοσκοπός για τον ΠΑΟΚ. Η προετοιμασία για τον αγώνα με την «Ένωση» θα ξεκινήσει σήμερα για τους «Ασπρόμαυρους» με την προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για το το απόγευμα της Παρασκευής (17:00). 

Πιθανή κλήση Κρέσιτς Ο βοηθός του Σλάβεν Μπίλιτς στην εθνική Κροατίας, Αλιόσα Ασάνοβιτς θα ταξιδέψει εντός των επομένων ημερών στην Θεσσαλονίκη για να μιλήσει με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Ντάριο Κρέσιτς για την πιθανή κλήση του τελευταίου στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Σε εξετάσεις ο Ίβιτς Τέλος, σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις ο Βλάνταν Ιβιτς με τον Σέρβο επιτελικό μέσο να αντιμετωπίζει πρόβλημα στην γάμπα του γεγονός που του στέρησε τη συμμετοχή του στο χθεσινό ματς με τον Βόλο.
Keywords
Τυχαία Θέματα