Η κορυφαία πεντάδα

Η Λίγκα του ΝΒΑ ανακοίνωσε τις τρεις κορυφαίες πεντάδες του φετινού πρωταθλήματος, με τους Λεμπρόν Τζέιμς, Ντέρικ Ρόουζ, Ντουάιτ Χάουαρντ, Κόμπε Μπράιαντ και Κέβιν Ντουράντ να συμπεριλαμβάνονται στην πρώτη εξ αυτών.

  Ο Κόμπε Μπράιαντ επιλέγεται στην καλύτερη πεντάδα για έκτη διαδοχική και ένατη συνολικά φορά στην καριέρα του, ο Λεμπρόν Τζέιμς για τέταρτη συνεχή και πέμπτη συνολικά φορά, ο Ντουάιτ Χάουαρντ για τέταρτη συνεχή φορά, ο Κέβιν Ντουράντ για δεύτερη συνεχή φορά και ο Ντέρικ Ρόουζ για πρώτη φορά.

Στη δεύτερη
καλύτερη πεντάδα συμπεριλαμβάνονται οι Ντιρκ Νοβίτσκι (Μάβερικς), Ντουέιν Ουέιντ (Χιτ), Πάου Γκασόλ (Λέικερς), Αμάρε Στούντεμαϊρ (Νικς) και Ράσελ Γουέστμπρουκ (Θάντερ), ενώ στην τρίτη καλύτερη πεντάδα οι Κρις Πολ (Χόρνετς), Λαμάρκους Όλντριτζ (Μπλέιζερς), Μάνου Τζινόμπιλι (Σπερς), Ζακ Ράντολφ (Μπλέιζερς) και Αλ Χόρφορντ (Χοκς).

Στην σχετική ψηφοφορία έλαβαν μέρος 119 συντάκτες από τις ΗΠΑ και τον Καναδά, επιλέγοντας παίκτη ανά θέση με 5 βαθμούς για την επιλογή τους ανά θέση στην πρώτη πεντάδα, 3 στη δεύτερη και 1 στην τρίτη.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα