Προσγειωμένος ο Φέτελ!

Προσγειωμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Σεμπάστιαν Φέτελ, καθώς τόνισε ότι στη Red Bull πρέπει να πατάνε τα πόδια τους στη γη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη νέα χρονιά κερδίζοντας τον αγώνα στην Αυστραλία, κάτι που πανηγύρισε έξαλλα. Όμως, στις δηλώσεις του έδειξε να είναι προσγειωμένος ενόψει της συνέχειας λέγοντας ότι
θα πρέπει στη Red Bull να πατάνε στη γη.

«Προσπαθώ να πω στην ομάδα πως πρέπει να πατάμε τα πόδια μας στη γη. Πήραμε πολλούς βαθμούς και το χαιρόμαστε αυτό. Η χρονιά είναι μεγάλη και πολλά μπορούν να συμβούν. Οι υπόλοιποι πιλότοι είναι πολύ δυνατοί, η Mercedes δεν ξεκίνησε καλά, αλλά θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικοί από πέρυσι. Δεν ήταν ένας εύκολος αγώνας, η εκκίνηση ήταν πολύ σημαντική.

Ξεκίνησα καλά και ησύχασα όταν είδα τον Χάμιλτον και τον Μαρκ να «μάχονται» για τη δεύτερη θέση. Στο πρώτο μέρος προσπάθησα να κρατήσω τη διαφορά μου», ήταν τα λόγια του παγκόσμιου πρωταθλητή για να κάνει λόγο και για τα ελαστικά. «Μετά τις δοκιμές είχαμε φοβηθεί, εδώ όμως είδαμε πως μπορούμε να κάνουμε λιγότερα πιτ στοπ απ’ ό,τι αναμενόταν».
Keywords
Τυχαία Θέματα