"Πονάει" στα άκρα ο ΟΦΗ εν όψει Κομοτηνής

Παπουλής, Τάντιτς, Μπούρμπος θα απουσιάσουν από το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πανθρακικό ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σαΐμπου Γιακούμπου.Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες καθώς είχε δεχτεί τέσσερις με την φανέλα του Πανθρακικού με τον Αναστόπουλο να αποφασίζει να εκτίσει την ποινή του στην κυριακάτικη αναμέτρηση.

Ωστόσο, ο Φώτης Παπουλής δεν θα είναι ο μοναδικός απών από το ματς με τον Πανθρακικό
καθώς θα απουσιάσει και ο Μπόζινταρ Τάντιτς που επίσης συμπλήρωσε κάρτες και ο Αναστόπουλος αποφάσισε να εκτίσει την τιμωρία του στον αγώνα με την ομάδα της Θράκης. Κατά συνέπεια, δημιουργείται ένα σημαντικό πρόβλημα για τον ΟΦΗ που "πονάει" στα άκρα μιας και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Σαΐμπου Γιακούμπου.

Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός θα προσπαθήσει να προπονηθεί την Τρίτη και εφόσον τα καταφέρει τότε θα μεγαλώσουν οι πιθανότητες για να δώσει το παρόν στο παιχνίδι καθώς μετά τις απουσίες η παρουσία του κρίνεται επιτακτική.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ θα ξεκινήσει την Τρίτη όπου θα απουσιάσει και ο Ερόλ Μπουλούτ. Ο σκόρερ της νίκης επί του Παναιτωλικού πήρε άδεια προκειμένου να μεταβεί στην Τουρκία ώστε να τακτοποιήσει προσωπικές υποθέσεις.

Έτσι, ο έμπειρος μεσοαμυντικός θα τεθεί στην διάθεση του Αναστόπουλου από την Τετάρτη οπότε και θα προπονηθεί κανονικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα