Πιβοτέ: «Ξέρουμε για Ολυμπιακό»

Ο μάνατζερ του Μουντάρι μίλησε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και αφού εξήγησε πως ο παίκτης της Ίντερ δεν είναι αρνητικός, υπογράμμισε πως δεν θα είναι πρώτη του επιλογή.
  Ο Γκανέζος κεντρικός μέσος Σουλέι Μοουντάρι είναι μία από τις εναλακτικές επιλογές του Ολυμπιακού, σε περίπτωση που δεν αποκτηθεί ο Σάντσεζ. Ο εκπρόσωπος του παίκτη δήλωσε πως πελάτης του δεν θα ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει με τη φανέλα
του Ολυμπιακού και υπογράμμισε πως γνωρίζει για το ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων, όμως αν είναι… η τρίτη του επιλογή, αφού θέλει να συνεχίσει στην Ίντερ ή στην Αγγλία όπου αγωνίζεται δανεικός για λογαριασμό της Σάντερλαντ. Ο ατζέντης του Σουλέι Μουντάρι, Φαμπιέν Πιβοτέ, μίλησε στην Εξέδρα και τόνισε τα εξής: «Ξέρουμε για τον Ολυμπιακό. Ο πελάτης μου δεν θα ήταν αρνητικός, αλλά αυτή τη στιγμή προέχει η ομάδα του, η Ίντερ, με την οποία έχει συμβόλαιο. Ή ακόμη και η προοπτική να συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα περίοδο στην Αγγλία. Δεν έχει γίνει κάτι». Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ιταλοί δεν τον υπολογίζουν για τη νέα σεζόν, ενώ και η Σάντερλαντ έχει ενημερώσει πως δεν προτίθεται να κάνει ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς ύψους 8 εκ. ευρώ από την Ίντερ. Το πιο πιθανό σενάριο είναι οι νερατζούρι να θελήσουν να αποκτήσουν κάποιον παίκτη από την Πρέμιερ (έχει ακουστεί το όνομα του Λούκα Μόντριτς) και να τον παραχωρήσουν ως αντάλλαγμα. Ίσως αν δεν βρεθεί ομάδα που να τον δεχθεί στο «Νησί», τότε να παίξει το όνομα του Ολυμπιακού. Υπενθυμίζεται όμως πως όπως για τον Γκανέζο, έτσι και για τον Ολυμπιακό δεν αποτελεί πρώτη επιλογή.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα