«Περιμένουμε τον Παναθηναϊκό»

16:36 9/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο ατζέντης του Μαρσέλο Μάτος, Πέντρο Περέιρα, μιλά στο gazzetta.gr αφήνοντας … παράθυρο ανοιχτό για επιστροφή του Βραζιλιάνου.


Ο Μαρσέλο Μάτος, όπως διαβάσατε, είναι ένα από τα ονόματα που συζητήθηκαν στην σύσκεψη της διοικούσας επιτροπής ως μια λύση που θα μπορούσε να καλύψει το κενό που αφήνει η αποχώρηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Μια
λύση οικονομική και για κάποιους στο «τριφύλλι» δοκιμασμένη. Πριν λίγες μέρες στην συνάντηση του Γόντικα με τον εκπρόσωπο του παίκτη δεν φάνηκε… φως, καθώς η πλευρά του Βραζιλιάνου που θέλει να παραμείνει στην Μποταφόγκο έδειξε διατεθειμένη να τραβήξει το σχοινί.

Μέχρι το τέλος του μήνα ο Πέντρο Περέιρα αναμένεται να έρθει ξανά στην χώρα μας, ώστε να μπει ένα τέλος σε αυτό το σίριαλ. Στο «τριφύλλι» σκέφτονται να προτείνουν νέο συμβόλαιο στον Μάτος(λήγει το καλοκαίρι του 2012) και αυτό φαίνεται πως είναι το «κλειδί» της υπόθεσης. Μαζί φυσικά με την δέσμευση ότι θα λογίζεται ως βασικός.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Περέιρα, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του 28χρονου μέσου στην Ελλάδα. «Μετά την πρώτη συνάντηση δεν άλλαξε κάτι. Ο Μαρσέλο θέλει να μείνει στην Μποταφόγκο. Τα δικαιώματα του ανήκουν στον Παναθηναϊκό και εμείς θα περιμένουμε να μας πουν τι ακριβώς θέλουν. Αν επιθυμούν την επιστροφή του θα πρέπει να το δείξουν με πράξεις αλλιώς νομίζω είναι πολύ δύσκολο να φύγει από την Μποταφόγκο. Περιμένουμε ειδοποίηση από τον Παναθηναϊκό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος ατζέντης.
Keywords
Τυχαία Θέματα