Φέτελ: «Μεγάλο επίτευγμα το KERS»

16:01 9/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ τόνισε στις δηλώσεις του πως είναι μεγάλο επίτευγμα που η Red Bull έλυσε τα προβλήματα, τα οποία αντιμετώπισε στην Αυστραλία και που ένα από αυτά ήταν το KERS.
Μέχρι λίγο πριν το τέλος των κατατακτηρίων δοκιμών της Μαλαισίας ο Λιούις Χάμιλτον είχε την pole position, όμως την έχασε στον τελευταίο γύρο από τον Σεμπάστιαν Φέτελ, που ήρθε σα… σίφουνας και του την έκλεψε.

Σε αυτό οφείλεται
ότι η Red Bull έλυσε τα όποια προβλήματα είχε στην Αυστραλία και, κυρίως, στο σύστημα ανάκτησης της κινητικής ενέργειας, σύμφωνα με τον Σεμπάστιαν Φέτελ. «Ήταν ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό διήμερο μέχρι τις κατατακτήριες δοκιμές. Είμαι χαρούμενος με το μονοθέσιο.

Δεχτήκαμε έντονες κριτικές για τη μη χρήση του KERS στην Αυστραλία και ήρθαμε εδώ, έχοντας λύσει τα περισσότερα από τα προβλήματά μας και νομίζω πως αν δεν το είχαμε, δεν θα ήμασταν τώρα σε αυτή τη θέση. Συνεπώς, αυτό είναι μεγάλο επίτευγμα, συγχαρητήρια στους μηχανικούς, δούλεψαν πολύ σκληρά και τους ευχαριστούμε», δήλωσε ο Γερμανός μετά την κατάκτηση της pole position.
Keywords
Τυχαία Θέματα