ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ, ΤΡΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πέραν του ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ, το Σάββατο (15/10) υπάρχουν ακόμα τρία παιχνίδια, άκρως ενδιαφέροντα.

Το πρόγραμμα αναλυτικά:

Στις 18:00 (Primetel) στο «Τσίρειο», ο Απόλλωνας φιλοξενεί τον Εθνικό σε μια αναμέτρηση με δύο από τις δυσάρεστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Από την μία οι γηπεδούχοι που αγνοούν την χαρά της νίκης από την 1η αγωνιστική με τον Ερμή,  δεν έχουν άλλα περιθώρια για… γκέλα και χρειάζονται οπωσδήποτε νίκη για να αρχίσουν την

αντεπίθεσή τους ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι που μέχρι στιγμής δεν έχουν… γευτεί την νίκη, μετά και την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας και την πρόσληψη του Τσέντομιρ Γιανέσκι στον πάγκο, περιμένουν να ανέβουν τόσο αγωνιστικά όσο και βαθμολογικά.

ΝΕΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΟΥ

Στις 19:00 (Cytavision) στο «ΓΣΖ», η ΑΕΚ υποδέχεται την Ένωση σε μια αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση από όλες τις απόψεις. Οι γηπεδούχοι που έχουν στην άκρη του μυαλού τους την αναμέτρηση με την Σάλκε, θέλουν πάση θυσία την νίκη για να πλησιάσουν την κορυφή εκμεταλλευόμενοι τις όποιες απώλειες προκύψουν από το ντέρμπι του «ΓΣΠ» ενώ η Ένωση έχοντας ως σύμμαχο την καλή παράδοση στο «ΓΣΖ», θα… ψάξουν την νίκη για συνεχίσουν να βλέπουν προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στους εννέα  βαθμούς και μοιράζονται την 5η θέση.

ΝΕΑ ΑΕΚ ΝΕΑ ΕΝΠ

Την ίδια ώρα (LTV Sports HD) στο «Αμμόχωστος», ο Ερμής φιλοξενεί την Αλκή, στο… κυνήγι  των πρώτων του βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Πανίκου Ξιούρουππα αγνοεί όχι μόνο την νίκη, αλλά και το γκολ και θέλει κόντρα στην Αλκή να… σπάσει το ρόδι ενώ η «αθάνατη» μετά το πέρας του εξαιρετικού δύσκολου προγράμματος στο ξεκίνημα, θέλει να πραγματοποιήσει ένα νέο ξεκίνημα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ερμή.

ΝΕΑ ΕΡΜΗ ΝΕΑ ΑΛΚΗΣ

Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα