ΜΑΤΣΑΡΑ... ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΟ ΓΣΠ

Πρώτος Vs  δεύτερος, καλύτερη επίθεση Vs καλύτερη άμυνα, Άιλτον Vs Ντεγκρά, Ιβάν Vs Πάμπος ή αλλιώς, ΑΠΟΕΛ εναντίον ΑΕΛ.

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής άρχισε, αφού στις 18:00 του Σαββάτου (15/10) στο «ΓΣΠ» οι «γαλαζοκίτρινοι» τίθενται αντιμέτωποι με έπαθλο την… πρωτιά.

Από τη μία ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ναι μεν έχει στο μυαλό του και την μεσοβδόμαδη

αναμέτρηση κόντρα την Πόρτο, όμως για να μεταβεί στην Πορτογαλία με την ψυχολογία στα ύψη, θα πρέπει να συνεχίσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο εγχώριο πρωτάθλημα.

ΝΕΑ ΑΠΟΕΛ

Μόνο εύκολο δεν θεωρείται το έργο του, αφού απέναντι θα έχε την πιο σκληροτράχηλη ομάδα του πρωταθλήματος, την ομάδα η οποία σε σύνολο 5 αγώνων συνεχίζει να διατηρεί ανέπαφη την εστία της. Μπορεί ο Ντεγκρά να… δέχεται τους περισσότερους επαίνους, όμως το μηδέν παθητικό είναι υπόθεση όλης της ομάδας, ιδίως αυτών που ειδικεύονται στο ανασταλτικό κομμάτι.

ΝΕΑ ΑΕΛ

Κλειδί του αγώνα:

Η μάχη του κέντρου θα κρίνει πολλά, αν όχι ολόκληρη την αναμέτρηση. Από την μία το ΑΠΟΕΛ με το passing game και την κυκλοφορία με κινητήριους μοχλούς τους Μοράις και Πίντο… υπνωτίζουν τον αντίπαλο και χτυπούν την κατάλληλη στιγμή ενώ από την άλλη η ΑΕΛ με pressing σε όλο το γήπεδο και με τους Μπεμπέ-Ντεντέ να μην αφήνουν ούτε μια μπαλιά να πάει χαμένη, συνήθως… καταστρέφουν κάθε επιθετική προσπάθεια των αντιπάλων πριν φτάσουν στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, πόσο μάλλον στον Ντεγκρά.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

ΓΕΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΝΙΚΗΤΟ;

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ... ΣΤΟΠ

Ο Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ (ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΠΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ)

60% ΤΟ ΑΠΟΕΛ, 40% Η ΑΕΛ (ΔΗΛΩΣΕΙΣ Μ. ΝΕΟΦΥΤΟΥ)

ΑΜΥΝΑ Vs ΕΠΙΘΕΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΘΗΚΕ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΘΥΜΑΤΑΙ... ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΓΣΠ

Η ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΣΠ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ

Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα