Παραχωρούνται με την κατάλληλη πρόταση...

18:31 5/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Οι Ντουγκλάο και Αμπντούν πρόκειται να παραχωρηθούν από την Καβάλα σε άλλον σύλλογο μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, αρκεί να υπάρξει η κατάλληλη πρόταση.Η διοίκηση της Καβάλας έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως οι Αμπντούν και Ντουγκλάο θα δοθούν σε άλλη ομάδα. Η απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει αυτό θα είναι να υπάρξουν οι ανάλογες πρότασεις για τους δύο ποδοσφαιριστές των Αργοναυτών, των οποίων τα ονόματα έχουν εμπλακεί με τους Ολυμπιακό,
Παναθηναϊκό καθώς και ομάδες του εξωτερικού.

Για την περίπτωση πάντως του Ντουγκλάο από την Καβάλα υπογράμμισαν πως δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για τον εν λόγω στόπερ, μόλις δύο μέρες μετά το τετ α τετ που είχε με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Μώραλη στο Καραϊσκάκη και στο περιθώριο του αγώνα των δύο ομάδων. Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή πάντως διαδραμάτισε και το γεγονός πως οι Αμπντούν και Ντουγκλάο θέλουν να κάνουν το παραπάνω βήμα στην καριέρα τους.

O μεν Αμπντούν που κοστολογείται με 1,7 εκατ. ευρώ έχει συμβόλαιο με την Καβάλα έως το 2013. Ο δε Ντουγκλάο ο οποίος κοστολογείται με 1,6 εκατ. ευρώ δεσμεύεται με τους Αργοναύτες μέχρι το 2012.
Keywords
Τυχαία Θέματα