Πανάξιος Πρωταθλητής ο Άρης

Μπορεί να ηττήθηκε ο Άρης από την Καβάλα με σκορ 2-1 όμως οι μπέμπηδες του Νίκου Πασσιαλή τραγουδούσαν το τραγούδι του Νίκου Πορτοκάλογλου «Είμαστε πια Πρωταθλητές».
Ο Άρης ηττήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στο πρωτάθλημα των ομάδων Κ20 με 2-1 από την Καβάλα (51΄Αγγελούδης- 72,79 Παπαδόπουλος),
αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον υπεύθυνο του τμήματος Στέφανο Γιώρη, τον προπονητή της ομάδας Νίκο Πασσιαλή και τους παίκτες του από το να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.Οι «κίτρινοι» στέφθηκε Πρωταθλητής με το αρχηγό της ομάδας, τον κεντρικό αμυντικό Μιχάλη Γιαννίτση να παίρνει το κύπελλο από τα χέρια του Προέδρου της ΠΑΕ, Θανάση Αθανασιάδη και να το σηκώνει ψηλά στον ουρανό του Κλ. Βικελίδης. Με την κούπα του Πρωταθλητή στα χέρια όλα τα στελέχη της ομάδας Κ20 γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας.
Η σύνθεση του Άρη στο τελευταίο παιχνίδι: Διούδης, Πολιανίδης (46’ Καραγιάννης), Μπαγκής, Γιαννίτσης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Γιαννιώτας, Κατίδης, Τοπούζης, Αγγελούδης ( 84’ Ζυγκερίδης), Γιώρης (76’ Κουρέλας).
Πασσιαλής: «Ανταμείφθηκαν οι κόποι μας»Δηλώσεις έκανε ο Νίκος Πασσιαλής μετά από τη ήττα από την Καβάλα και την κατάκτηση και τυπικά του Πρωταθλήματος δείχνοντας εμφανώς ενθουσιασμένος με αυτή τη σημαντική επιτυχία της ομάδας. Στην αρχική του τοποθέτηση ο Νίκος Πασσιαλής είπε τα εξής: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για τα παιδιά. Εύχομαι αυτός ο τίτλος να είναι η αρχή για ακόμα περισσότερους στο μέλλον» ενώ συνέχισε λέγοντας: «Εμείς κάναμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούσαμε και δικαιωθήκαμε με την κατάκτηση του τίτλου. Σήμερα θα το πανηγυρίσουμε αλλά από αύριο θα συνεχίσουμε την πολύ καλή δουλειά που κάνουμε μέχρι στιγμής». Αθανασιάδης: «Προπομπός για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες»Για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος από την ομάδα Κ-20 μίλησε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θανάσης Αθανασιάδης, λέγοντας: «Για μια ακόμη φορά θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους πανάξιους πρωταθλητές του ΑΡΗ. Ελπίζουμε αυτός ο τίτλος να είναι ο προπομπός για να ζήσουμε τέτοιες μεγάλες στιγμές και με την πρώτη ομάδα. Εμείς σαν διοίκηση είμαστε αποφασισμένοι να ενθαρρύνουμε τέτοιες προσπάθειες και ευχόμαστε κάποια από αυτά τα παιδιά να στελεχώσουν μια μέρα την ανδρική ομάδα. Εύχομαι σε όλους τους παίκτες καλή επιτυχία και να ζήσουν ακόμα μεγαλύτερες στιγμές στην καριέρα τους».Δηλώσεις πραγματοποίησαν και παίκτες της πρωταθλήτριας ομάδας Κ-20 του Άρη.Μιχάλης Γιαννίτσης: «Είμαστε άξιοι πρωταθλητές. Αυτός ο τίτλος ανήκει στην ομάδα του Άρη και σε όλους τους ανθρώπους που μας στήριξαν φέτος».Σωκράτης Διούδης: «Είμαστε πανάξιοι πρωταθλητές. Η ήττα από την Καβάλα ήταν ένα ατυχές συμβάν. Όλη τη χρονιά δείξαμε ότι δίκαια κατακτήσαμε τον τίτλο. Τώρα έχουμε όλο το μέλλον μπροστά μας. Το πιστέψαμε από την αρχή, ήμασταν δεμένοι και παλέψαμε μέχρι το τέλος για να πετύχουμε το στόχο μας».Γιώργος Κατίδης: «Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου. Τα δώσαμε όλα και αξίζαμε το πρωτάθλημα. Θ
Keywords
Τυχαία Θέματα