Μπρουκς: «Υπομονή στα ντέρμπι»

Ο Φρέντι Μπρουκς, ύστερα από την ήττα από τον Ολυμπιακό στον πρώτο τελικό, στάθηκε στο ότι τα ντέρμπι χρειάζονται υπομονή για να τα κερδίσεις, καθώς και πως οι παίκτες του Ηρακλή δεν ήταν ήρεμοι στα σερβίς.
«Αυτά τα παιχνίδια πάντα θα είναι ντέρμπι. Εμείς παίξαμε πάρα πολύ καλά. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε και δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την ηρεμία μας
στο σερβίς. Τότε ήταν λίγο πιο εύκολο για τον Ολυμπιακό να πάρει τη νίκη. Είμαστε έτοιμοι, μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερο βόλεϊ, αλλά όταν χάνουμε τα παιδιά χάνουν τη συγκέντρωσή τους. Αυτά τα παιχνίδια θέλουν υπομονή και κρίνονται στη λεπτομέρεια. Σε μια μέρα μπορούν να αλλάξουν πάρα πολλά, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να αποδώσουν τα παιδιά και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι», ήταν τα λόγια του προπονητή του «Γηραιού».

Κράβαρικ: «Έτσι κέρδισε ο Ολυμπιακός»

Ο Αντρέι Κράβαρικ μίλησε για τον τρόπο, με τον οποίο ο Ηρακλής έχασε από τον Ολυμπιακό. «Ένα πράγμα τους έδωσε τη νίκη κι ήταν η μπάλα στην άμυνα. Ήμασταν πολύ κοντά και χάσαμε το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Είναι ένας θάνατος για την ομάδα μας ο τρόπος που παίζουμε και το σύστημα. Είναι αμαρτία που κάνουμε πράγματα που δεν τα έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις. Αυτό είναι το κλειδί που χάσαμε σήμερα το παιχνίδι. Εξαρτάται από μας να κάνουμε αυτά που λέμε στις προπονήσεις, είναι απλά τα πράγματα. Προς το τέλος θα δείξει ποια ομάδα θα μπορέσει να δείξει ψυχολογικά αποθέματα, αλλά και σε τι φυσική κατάσταση είναι».
Keywords
Τυχαία Θέματα