«Χρειαζόμαστε τον Βιδάλ»

Η Μπάγερν ενδιαφέρεται ζεστά για την απόκτηση του Αρτούρο Βιδάλ από την Λεβερκούζεν, όμως ο τεχνικός διευθυντής των «ασπιρίνων» Ρούντι Φέλερ δείχνει αποφασισμένος να τον κρατήσει στην ομάδα.
  Ο Χιλιανός μέσος έκανε εκπληκτική σεζόν φέτος, ενώ στα... χέρια του Γιουπ Χάινκες έχει εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους παίκτες της Μπουντεσλίγκα. Ο Γερμανός τεχνικός άφησε τις «ασπιρίνες», από τη νέα σεζόν θα κάθεται στον πάγκο της Μπάγερν και έχει ήδη κάνει την εισήγησή του στη διοίκηση των Βαυαρών για την απόκτηση του 23χρονου
άσου. Το συμβόλαιο του Βιδάλ φτάνει στο τέλος του το καλοκαίρι του 2012, ενώ ο ίδιος δε δείχνει διάθεση να το ανανεώσει. Παρόλα αυτά ο τεχνικός διευθυντής των «ασπιρίνων» Ρούντι Φέλερ τόνισε ότι σκοπός του είναι να παραμείνει στην ομάδα ο Χιλιανός, προσπαθώντας να βάλει «στοπ» στις προσπάθειες της Μπάγερν.

«Η θέση μας δεν έχει αλλάξει. Θα αγωνιστούμε στο Champions League την επόμενη σεζόν και όχι μόνο δε σκοπεύουμε να πουλήσουμε τους καλύτερούς μας παίκτες, αλλά να αποκτήσουμε και άλλους. Χρειαζόμαστε τον Βιδάλ μαζί μας», ήταν οι δηλώσεις του Γερμανού παράγοντα.

Φαίνεται ότι το... πόκερ ανάμεσα στις δύο πλευρές ξεκίνησε και απομένει να δούμε αν θα καταλήξει σε συμφωνία, όπως έγινε στην περίπτωση του Μανουέλ Νόιερ...

Εξάλλου, ο Αντρέας Οτλ ακολούθησε τον Τόμας Κραφτ, και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Χέρτα, που επιστρέφει στην Μπουντεσλίγκα τη νέα σεζόν. Ο 26χρονος μέσος αποχώρησε από το Μόχανο μετά από ολόκληρα 15 χρόνια, καθώς η Μπάγερν δεν του ανανέωσε το συμβόλαιο.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα