«Ολυμπιακός ή ξενιτιά...»

Το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Κώστα Μήτρογλου διέψευσε ο μάνατζέρ του και τόνισε πως ο «πιστολέρο» ή θα μείνει στον Ολυμπιακό ή θα ακολουθήσει τον δρόμο της... ξενιτιάς. Ο μάνατζερ του Κώστα Μήτρογλου, κ. Φάρρας μίλησε στην ιστοσελίδα apoel1926.com, ξεκαθαρίζοντας ότι τα σενάρια που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον «Γερμανό» δεν ευσταθούν:

«Δεν
υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από τον ΑΠΟΕΛ για τον Κωνσταντίνο. Κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου ούτε επίσημα ούτε ανεπίσημα. Διαψεύδω κατηγορηματικά τα εν λόγω δημοσιεύματα αφού δεν έχουν καμία δόση αλήθειας. Εάν από πλευράς του ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμοι να μας προσεγγίσουν αυτό δεν το γνωρίζω ωστόσο την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο», υποστήριξε αρχικά ο μάνατζερ του νεαρού επιθετικού και στην συνέχεια τόνισε πως ο «πιστολέρο» είτε θα μείνει στον Ολυμπιακό είτε θα ακολουθήσει τον δρόμο του εξωτερικού:

«Τη δεδομένη στιγμή ο κ. Μήτρογλου έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Πρώτα θέλουμε να ξεκαθαρίσει το θέμα με το μέλλον του και αργότερα θα δούμε τις προτάσεις που θα έχουμε ενώπιόν μας. Εάν δεν συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά, τότε πρόθεση του πελάτη μου είναι να αγωνιστεί στο εξωτερικό».
Keywords
Τυχαία Θέματα