H ελπίδα πεθαίνει τελευταία

Σε καλό κλίμα έγινε η συνάντηση της αντιπροσωπείας του Ηρακλή με τον Σοφοκλή Πιλάβιο. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ενημερώθηκε λεπτομερώς για τις διοικητικές ζυμώσεις στην «κυανόλευκη» ΠΑΕ.
  Επιτροπή της ομάδας με επικεφαλής τον Βασίλη Χατζηπαναγή, τον Λάκη Παπαϊωάννου, τον Σάββα Κωφίδη αλλά και τον βουλευτή Γιάννη Ιωαννίδη πήγαν στην ΕΠΟ και συζήτησαν με τον πρόεδρό της. Θεωρείται δεδομένη η προσπάθεια δικαίωσης
του Ηρακλή μέσω του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, ωστόσο αυτό που προέχει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η εκδίκαση από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας την ερχόμενη Πέμπτη, της καταγγελίας που κατέθεσε ο Αστέρας Τρίπολης για την ασφαλιστική ενημερότητα του Ηρακλή που εμφάνισε στη Βουλή ο Σοφοκλής Πιλάβιος. Θυμίζουμε ότι ο Ηρακλής κινδυνεύει, αν αποδειχθεί ότι όντως κατέθεσε πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα τον Ιανουάριο, από βαρύ χρηματικό πρόστιμο (άρθρο 20), μέχρι αφαίρεση επτά βαθμών (άρθρο 22) και υποβιβασμό (άρθρο 26). Αν η ποινή είναι αφαίρεση βαθμών, τότε οι Κυανόλευκοι να κατρακυλήσουν στους 28 βαθμούς και θα παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα ο Αστέρας Τρίπολης. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα ανέβουν τρεις ομάδες από τη Football League και όχι τέσσερις, όπως θα ισχύσει σε περίπτωση που ο Ηρακλής δεν αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα λόγω αδειοδότησης.
Keywords
Τυχαία Θέματα