Όλοι στον Βέρτη!

13:03 7/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Τα ίσια ανάποδα τραγουδάει ο Γιώργος Μαζωνάκης και παρότι η Λόλα δεν τον έχει και πολύ στο ρεπερτόριο που ακούει, κάτι έχει πάρει το αυτί της. Όλα ανάποδα της ήρθαν σήμερα και σα να μην έφτανε το ξεχαρβάλωμα του προγράμματός της, δέχτηκε τώρα κι ένα τηλεφώνημα που πολύ την εξόργισε. Τα σημειώνω αυτά και θα πάρω την εκδίκησή μου!! Mrs. M. μου, όπως βλέπεις, πάλι μόνες μείναμε. Να δεις που η φιλενάδα μας η άλλη είχε πάει στα μπουζούκια να το γιορτάσει και το παίζει και ποδοσφαιρικιά τρομάρα της. Ας μη σου ξύνω όμως κι εσένα πληγές. Γιατί σε βλέπω του
χρόνου να μεταναστεύεις στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να βλέπεις αγώνα της ΑΕΚ. Ο Μπλάνκο από δω, ο Σκόκο από κει και ακόμα μόλις άρχισαν οι μεταγραφές. Έχετε καιρό, φιλενάδα, να πουλήσετε και στα εφτά εμιράτα. Αν δεν κάνω λάθος τον αριθμό, γιατί μόνο μια χρονιά στη ζωή μου ήμουν καλή στη γεωγραφία!!!

Το hot spot της νύχτας!

Παιδί της νύχτας δεν είμαι εγώ αλλά ο Γιώργος Μαζωνάκης. Μα τι έχει πάθει σήμερα η Λόλα με αυτόν τον τραγουδιστή; Μήπως έχει συμβεί κάτι στο υποσυνείδητό μου και ξύπνησα με τη φωνή του; Παρότι, λοιπόν, η Λόλα μετά τα συνεχόμενα ξενύχτια αποφάσισε να κάνει διάλειμμα από τη νυχτερινή ζωή, μαθαίνει τα νέα. Και νομίζω πως πρέπει να πάω να στήσω ένα αντίσκηνο έξω από το «Fantasia», όπως έκαναν στο Λονδίνο για να έχουν καλή θέση για τον βασιλικό γάμο. Να συνηθίζω σιγά-σιγά και στην ύπαιθρο, γιατί ο Λαζαράκος μου θέλει να με πάει camping!!!

Υπάρχουν, όπως καταλαβαίνετε, πολλαπλά οφέλη. Αφενός να εξοικειωθώ με την ιδέα για να μην του γκρινιάζω και με παρατήσει και αφετέρου να βλέπω από πρώτο χέρι ποιος μπαίνει και σε τι κατάσταση βγαίνει!! Έτσι γίνεται το ρεπορτάζ κανονικά, αλλά η Λόλα είναι ανεπίδεκτη μαθήσεως. Τζάμπα οι ώρες που κάθεται και παρακολουθεί το Star. Στο προχθεσινό άτυπο γλέντι του Παναθηναϊκού, λοιπόν, ήταν παρούσες τόσο η Έλλη Κοκκίνου, όσο και η Άντζελα Δημητρίου. Αμφότερες ανέβηκαν στην πίστα και τραγούδησαν μαζί με τον Νίκο Βέρτη τις μεγάλες τους επιτυχίες. «Ποια θυσία έχει κάνει αυτή για σένα», αναρωτήθηκε η Λαίδη με το κοντό σορτσάκι και τους κοιλιακούς σαν της Ηλιάδη, για να βάλει μετά «φωτιά στα Σαββατόβραδα». Κομματάκι αγανακτισμένη η Άντζελα, ήταν μπροστά από τότε!

Η Έλλη Κοκκίνου είχε ένα πιο ελαφρύ ρεπερτόριο και πώς να κάνει διαφορετικά αφού ήταν και το αγόρι της στο μαγαζί. Τραγούδησε πρώτα την «Κοσμοθεωρία», την οποία έχει αφιερώσει στο γιο της, και ακολούθως πέταξε έτσι και λιγάκι από το «Ερωτεύτηκα» για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας! Η έκπληξη, όμως, έρχεται από τα καμαρίνια. Η παρουσία των παικτών του Παναθηναϊκού επισκίασε δύο άλλες αθλητικές φιγούρες.  Ο Χρήστος Πατσατζόγλου και ο Βαγγέλης Μόρας ήταν παρόντες στο μαγαζί και φωτογραφήθηκαν μαζί με τον Νίκο Βέρτη στο καμαρίνι του.

Αυτό το καμαρίνι του τραγουδιστή σαν κάτι ταβερνάκια στα νησιά πρέπει να είναι! Ξέρετε, εκείνα που κρεμάνε τις φωτογραφίες όποιου διάσημου έχει περάσει κατά τύχη απέξω για να δείχνουν πόσο «in» μαγαζιά είναι!!! Αν και
Keywords
Τυχαία Θέματα