Οι λίστα με τους… αντι – Γκοβού

Ο Παναθηναϊκός αναζητά στην γαλλική αγορά τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Σίντνεϊ Γκοβού και υπάρχουν πέντε υποψήφιοι. Ο λόγος τους Ακαλέ, Κερσιά, Ζουφρ, Ζιουλί και Λαντρέν. Πέντε παίκτες εξετάζουν στον Παναθηναϊκό από την γαλλική αγορά για να καταλήξουν τελικά σε αυτόν που θα πάρει την θέση του Σίντεϊ Γκοβού που θα αποχωρήσει.
Η πρώτη περίπτωση είναι αυτή του Κανγκά Ακαλέ της Λανς που το περασμένο καλοκαίρι περίμενε
να αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο αυτό δεν έγινε. Είναι αριστεροπόδαρος, ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί και στην αντίθετη πλευρά και πρόσφατα δέχθηκε μεγάλη μείωση αποδοχών για να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα της Λανς, καθώς λόγο μεγάλου συμβολαίου είχε μπει στο ψυγείο.
Ο Ζουλιάν Κερσιά της Οσέρ είναι 25 χρονών και θα φύγει δεδομένα από την γαλλική ομάδα οπού δεν πήρε τις ευκαιρίες που του άξιζαν. Έχει επαφές με συλλόγους από τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία και θα αποχωρήσει γιατί δεν «κόλλησε» με τον προπονητή της ομάδας Ζαν Φερναντέζ.
Ο Γιαν Ζουφρ της Λοριάν είναι 26 ετών δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες που δημιούργησε στις δυο πρώτες του σεζόν στην Γαλλία, με καθοδική έκτοτε πορεία με κάποιες ωστόσο εκλάμψεις.
Ακόμη υπάρχουν οι περιπτώσεις των Ζιουλί και Λαντρέν που ωστόσο είναι ακριβότεροι από τους υπόλοιπους και βεβαίως είναι πιο μεγάλοι σε ηλικία από αυτό που έχουν στο μυαλό τους στον Παναθηναϊκό.
Ο Λουντοβίκ Ζιουλί έχει δηλώσει ότι η επόμενη σεζόν θα είναι η τελευταία του στο ποδόσφαιρο και κατά 90% θα μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, παρόλο που οι συζητήσεις του με τον σύλλογο έχουν παγώσει. Από την άλλη ο Κριστόφ Λαντρέν φτάνει πλέον τα 34 και για αυτό δύσκολα θα αποκτηθεί. Οι δυο αυτές περιπτώσεις δεν συγκεντρώνουν μεγάλες πιθανότητες σε σχέση με τις τρείς πρώτες.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα