«Ο Τσιώλης ταιριάζει στον Άρη»

Ο Γιάννης  Βένος  μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σάκη Τσιώλη και τον νέο αέρα που έχει φέρει στα αποδυτήρια του Άρη και φάνηκαν τα αποτελέσματα από το πρώτο κιόλας παιχνίδι.Ο πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΡΗΣ FM 92,8»  μίλησε για την παρουσία του Καρδιτσιώτη τεχνικού στον πάκο των «κίτρινων».
«Δείχνει να είναι μια προπονητική φιγούρα που ταιριάζει στον Άρη. Είναι χαμηλών τόνων, δείχνει να πετυχαίνει πράγματα που είχε ανάγκη η ομάδα, να έχει μάθει. Έκανε δύο νίκες απέναντι σε Κέρκυρα
και Πανσερραϊκό, με ανατροπή μάλιστα, κάτι που δεν είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν. Επίσης η ομάδα  πέτυχε  επτά γκολ σε αυτά τα δύο παιχνίδια κάτι που είναι πολύ σημαντικό γατί υπάρχει  πρόβλημα στο σκοράρισμα φέτος. Γενικά  έκανε κάποιες κινήσεις που ξάφνιασαν και βοήθησαν την ομάδα να πάρει τα παιχνίδια.Ο Σάκης Τσιώλης έχει φέρει άλλο αέρα στην ομάδα. Η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών ανέβηκε και ο ίδιος έχει μια θετική αύρα. Η διακοπή του πρωταθλήματος θα τον ωφελήσει διότι θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα την ομάδα». Για το παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης είπε: «Θα είναι ο αγώνα της χρονιάς και για τον Άρη αλλά και για τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος αν χάσει, πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία. Αυτό σημαίνει πως θα τα δώσει όλα για να νικήσει κάτι που θα κάνει και ο Άρης. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι». Ερωτηθείς για το γεγονός ότι ο Άρης δεν έχει κερδίσει πέναλτι στο φετινό πρωτάθλημα σχολίασε: «Αυτό τα λέει όλα. Πρέπει να πούμε μια αλήθευα όμως. Για να κερδίσεις πέναλτι πρέπει να πατήσεις στην περιοχή. Πρέπει να πατάνε σε αυτήν όσοι βρίσκονται στο χώρο του κέντρου ακόμα και οι αμυντικοί μερικές φορές».
Για την παρουσία του Νίκου Λαζαρίδη είπε τα εξής: «Είναι ο καλύτερος παίκτης του Άρη φέτος. Όλοι ήταν επιφυλακτικοί με την έλευση στην ομάδα. Έδειξε γρήγορη προσαρμογή. Στην αρχή δεν τα πήγε καλά, όμως πολύ γρήγορα απέκτησε αυτοπεποίθηση, Έχει σιγουριά στις κινήσεις του και έγινε ο στυλοβάτης της άμυνας».Τέλος ο Γιάννης Βένος, κάνοντας μια ευχή με αφορμή τα 97 χρόνια του Συλλόγου, έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας: «Εύχομαι ο Άρης να συνεχίσει να παίζει για πολλά χρόνια τον ίδιο ρόλο που έχει διαδραματίσει  μέχρι στιγμής στην κοινωνία και τον αθλητισμό της Θεσσαλονίκης αλλά και όλης της Ελλάδας. Να υπάρχει αγάπη και ομόνοια μεταξύ των φίλαθλων και να πετυχαίνει κάθε χρόνο τους στόχους του. Αισθάνομαι περηφάνια που ήμουν και είμαι μέλος αυτής της σπουδαίας ομάδας με αυτή την λαμπρή ιστορία. Θα είμαι πάντα κοντά στο σύλλογο όπως και όλοι οι παλαίμαχοι».
Keywords
Τυχαία Θέματα