Φιλική… εφτάρα για Ξάνθη

Η Ξάνθη κέρδισε σε φιλική αναμέτρηση την ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου με το ευρύ 7-0, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Κιντάνα (2), Γούτας (2), Γκαγκολάρι, Τσουμάνης, Σταθάκης τα γκολ των ακρίτων.
Την ευκαιρία να… ξεμουδιάσουν είχαν οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης, καθώς έδωσε σήμερα φιλικό παιχνίδι με την ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου. Σε αυτό ο Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Το…
τεστ ήταν θετικό, καθώς αυτοί είχαν… κέφια και φιλοδώρησαν με εφτά γκολ την ομάδα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος. Ο Ντιέγκο Κιντάνα πέτυχε τα δυο πρώτα τέρματά στο πρώτο ημίχρονο για να σκοράρει άλλα δυο ο Γούτας στην επανάληψη. Το τελικό σκορ διαμόρφωσαν οι Γκαγκολάρι, Τσουμάνης και Σταθάκης.

Η σύνθεση της Ξάνθης: Βρονταράς (46' Ζαρόπουλος), Μπέρτος, Στιούαρτ (46’ Τσουμάνης), Κομεσίδης (46’ Γούτας), Σταθάκης, Γκαγκολάρι, Βασιλακάκης (44’ Χαριτίδης), Καθάριος, Κιντάνα (46’ Μελισσόπουλος), Μάνταλος, Ζεάν Καριόκα (65’ Λαζαρίδης).

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες, που έχουν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, μαζί με τους Μπούγκα, Σάντος Γκλέισον, ακολούθησαν διαφορετικό πρόγραμμα με αερόβιο τρέξιμο.
Keywords
Τυχαία Θέματα