«Ο Πιζάρο τελειώνει από Ρόμα...»

Μετρημένες είναι οι... μέρες του Νταβίντ Πιζάρο σύμφωνα με ιταλικό ΜΜΕ, το οποίο κάνει λόγο για αποχώρηση του Χιλιανού από τον σύλλογο, ενώ τονίζεται και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον πολύπειρο μέσο.
  Συγκεκριμένα, η La Reppublica τονίζει πως ο 32χρονος Χιλιανός μέσος βρίσκεται στη «μαύρη» λίστα των ανθρώπων της Ρόμα, κυρίως για τη συμπεριφορά που είχε τον περασμένο χειμώνα, όταν και έδειξε την αντίθεσή του με τις επιλογές
του προπονητή του στους Ρωμαίους:

«Ενώ μπαίνουν τα θεμέλια για την ανακατασκευή της Ρόμα, υπάρχει ένα όνομα που δεν χωράει σε αυτή. Αυτό είναι του Νταβίντ Πιζάρο, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το 2013 και έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει.
Ωστόσο, το όνομά του βρίσκεται στη μαύρη λίστα, κυρίως για τη συμπεριφορά του τον περασμένο χειμώνα, που εκλαμβάνεται ως έλλειψη επαγγελματισμού από τον πιθανότατα νέο αθλητικό διευθυντή Βάλτερ Σαμπατίνι», υποστηρίζει αρχικά το εν λόγω δημοσίευμα και στη συνέχεια γίνεται αναφορά στον Ολυμπιακό:

«Επιπλέον, η Ρόμα χτίζεται πάνω στο 4-3-3, που θα επιτρέψει στον Ντε Ρόσι να αγωνίζεται με δύο μέσους μπροστά του. Δεν υπάρχει χώρος όμως για τον Νταβίντ, που δεν φαίνεται να βλέπει με καλό μάτι και το ενδιαφέρον του Σαμπατίνι για τον Μπιέλσα, τον πρώην τεχνικό της Εθνικής Χιλής, με τον οποίο οι σχέσεις του είναι τεταμένες εδώ και χρόνια.
Η συνάντηση μεταξύ των δύο (σ.σ. Μπιέλσα και Σαμπατίνι), μεταφράζεται από τον Πιζάρο σαν μήνυμα. Και γι’ αυτόν το λόγο έχει αρχίσει να κοιτάζει γύρω-γύρω. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει κίνηση για να τον πάρει στην Ελλάδα, και τώρα περιμένει ένα σημάδι, αφού το μοναδικό εμπόδιο είναι οι μισθοί του, που αγγίζουν τα 2 εκατομμύρια ευρώ συν τα μπόνους».
Keywords
Τυχαία Θέματα