Ο Γιούρκας σκοράρει και απ' τον πάγκο!

Η Λόλα ποτέ δεν πεθαίνει. Μπορεί να αργεί λιγάκι, να ‘χει μια τόσο δα καθυστέρηση που τρέχεις στα φαρμακεία να πάρεις τεστ εγκυμοσύνης, αλλά είναι πάντα εδώ! Σαν τον Λαζαράκο ένα πράγμα, για να ξεκινήσουμε με χιούμορ τη σημερινή μας στήλη. Αγαπημένη ΚΑΝΕΛ μου, να ‘ξερες πόσος κόσμος έχει να το λέει αυτό που παρατήρησες εσύ. Πού βρίσκω και τα λέω?? Μερικές φορές είναι η αλήθεια απορώ κι εγώ με τον
εαυτό μου και με την απεραντοσύνη του μυαλού μου. Μετά παίρνω εκείνα τα χάπια που μου έχει γράψει ο γιατρός και επιστρέφω στην πραγματικότητα.Θες δεν θες φιλενάδα, όλοι εκεί καταλήγουμε. Μας αρέσει, δεν μας αρέσει, με αυτή πορευόμαστε και να την αλλάξουμε δεν μπορούμε. Μα, τι μ’ έπιασε και γκρινιάζω βραδιάτικα? Θα φταίει που άρχισε να νυχτώνει και ήταν τόσο όμορφη η μέρα. Ή θα φταίει που έχει βάλει εδώ η μαμά μου τη Μανωλίδου να χορεύει και μου ‘ρχεται να καταρρεύσω και μένα! Ίσως στην τελική και προς έκπληξη όλων να φταίει και ο Λαζαράκος!!! Έχει καιρό να με σφίξει στην αγκαλιά του και βλέπω μπροστά μου τις φωτογραφίες και ζηλεύω!

Παιδί για σπίτι!

Να που σήμερα στη στήλη μας έχουμε καινούργιους επισκέπτες. Όχι κάτι που δεν έχουμε αναφερθεί ποτέ ξανά, αλλά λίγο έξω από Τζούλια, Δέσποινα, Ντέμη, Έλλη, Γιώργο και φυσικά Ζέτα και Μιχάλη. Για να μην ξεχνιόμαστε, πάντως, αγαπιούνται και είναι παράφορα ερωτευμένοι. Σε περίπτωση που σκέφτηκε κανείς να το αμφισβητήσει. Σήμερα, ξεκινάμε με Γιούρκα!!!! Ναι, τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, που μπορεί να μην παίζει πολύ συχνά ποδόσφαιρο, αλλά τον τίτλο τον κουβαλάει ακόμα.

Στο περιοδικό «Ciao», που όλοι ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, αφιερώνεται ένα δισέλιδο στον Έλληνα αμυντικό και τη μελαχρινή κατάκτησή του ένα βράδυ στο «Diogenis Studio». Δηλαδή, μπορεί και να ήταν και δύο βράδια και τρία, πού να ξέρει η Λόλα? Το μόνο που ξέρει και δεν μπορεί να σας πει λεπτομέρειες, είναι πως γενικά το παλικάρι ψάχνει την τύχη την καλή. Απλά, την αναζητά ασταμάτητα απ’ ό,τι φαίνεται και δεν περιμένει να του έρθει.

Στο ρεπορτάζ του περιοδικού, αναφέρεται πως η έξοδος ήρθε λίγα βράδια πριν τραυματιστεί, ενώ την ίδια μέρα στο μαγαζί ήταν και ο Ραούλ Μπράβο. Και γράφει μετά στο blog του σαν άλλη Λόλα στον Λαζαράκο «σε θέλω, με θέλεις, γιατί να το σκεφτόμαστε;» ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων!  Εμ, πού θα βρεις καλύτερα Ραούλ μου που θα το σκεφτείς κιόλας?? Χαζός είσαι!

Ξανά μαζί!

Παραμένουμε στο μελαχρινό, που φαίνεται πως αρέσει… Τι να πω, γούστα είναι αυτά, ποια είναι η Λόλα που θα κρίνει! Γνωρίζετε, πάντως, εξ των προτέρων πως το θέμα που θα γράψω τώρα με στεναχωρεί σχεδόν όσο και ο Λαζαράκος. Ανοίγω η καλή σου το πρωί τα περιοδικά μου, μαζί με ελληνικό καφέ και κουλουράκια που ανελλιπώς βουτάω γιατί είμαι και παραδοσιακό παιδί, και τι να δω??? Αφενός το κουλούρι που έπεσε ολόκληρο στο φλιτζάνι κι έπαθα έγκαυμα για να το σώσω κι αφετέρου τον Άκη Ζήκο με την Καρολίνα.

Βέβαια… Εστιάσαμε τις προηγούμενες μέρες στη Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη που
Keywords
Τυχαία Θέματα