«Έδεσε» Λούκας η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Λούκας Λέιβα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο «μακράς διάρκειας» με την αγγλική ομάδα.Ο Λούκας έχει βρει επιτέλους της θέση του στους «κόκκινους» από τη στιγμή που μετακόμισε στο «Άνφιλντ» το 2007 και η διοίκηση της Λίβερπουλ αποφάσισε να τον ανταμείψει με την υπογραφή νέου πολυετούς, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, συμβολαίου.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Είναι εκπληκτικό να έχουμε τέτοιον άνθρωπο στον σύλλογο, όμως δεν τον αποκτήσαμε για αυτό, αλλά για αυτά που μπορεί να
κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα, από τη στιγμή που ανέλαβα την ομάδα τα έχει πάει εξαιρετικά καλά. Είναι ευτυχισμένος που βρίσκεται εδώ και παίζει σε αυτή την ομάδα και αυτή τη στιγμή παίρνει αυτό που του αξίζει, συμπεριλαμβανομένης και της κλήσης του στην εθνική Βραζιλίας, καθώς αντανακλά την απόδοσή του στο γήπεδο», τόνισε ο Κένι Νταλγκλίς.

Από την πλευρά του ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας, Νταμιέν Κομολί, τόνισε, «είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με την υπογραφή του νέου συμβολαίου με τον Λούκας. Το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις ανέλαβα πόστο στη Λίβερπουλ, ήταν να τσεκάρω το συμβόλαιό του και να ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις για την ανανέωσή του, καθώς θα ήταν μεγάλο λάθος αν αποχωρούσε από τον σύλλογο».
Keywords
Τυχαία Θέματα