Ντικούδης: «Έγιναν εγκλήματα φέτος»

Η μεγάλη εμφάνιση του Δήμου Ντικούδη και η νίκη της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου δεν αρκούσαν στην Ένωση να κρατηθεί στην κατηγορία.Σε δηλώσεις του μετά το ματς έδειξε να μην πιστεύει πως η ομάδα του υποβιβάστηκε ενώ έκανε λόγο για... εγκλήματα που την έφεραν στην Α2. « Είναι πολύ δύσκολο. Έχω ζήσει μεγάλες στιγμές με αυτή την ομάδα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι φτάσαμε μέχρι εδώ. Είτε πέσει, είτε καταφέρει να μείνει η ομάδα μετά την προσφυγή, πρέπει να ξεκινήσει μια νέα
ημέρα. Δεν της αξίζει να παλεύει για την παραμονή» δήλωσε ο Δήμος Ντικούδης και πρόσθεσε: «Έγιναν εγκλήματα φέτος. Δημιουργήθηκε ένα προβληματικό ρόστερ, είχε πολλά προβλήματα. Υπερεκτιμήσαμε το όνομα της ΑΕΚ. Δεν κερδίζουν τα ονόματα. Ήταν λάθος. Εγώ ήρθα στην ομάδα για να μπούμε στα πλέι οφ και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε».

Από την πλευρά του ο Μάκης Νικολαϊδης, σημείωσε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Νομίζω ότι το Σάββατο έχουμε κι άλλο αγώνα για να σωθούμε! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέσαμε στην Α2. Είναι ώρα ευθύνης για όλους. Έχουμε και εμείς ευθύνη ως παίκτες, το σίγουρο όμως είναι ότι προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Είχαμε πολλά προβλήματα τα οποία δεν αποτελούν δικαιολογία. Ορθώς έγινε προσφυγή στον ΕΣΑΚΕ…».
Keywords
Τυχαία Θέματα