Νίκη-μονόδρομος για Ηλυσιακό

Ο Ηλυσιακός βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με τη νίκη απέναντι στο Μαρούσι (13/4, 5μ.μ.) να μοιάζει μονόδρομος, αν θέλει να αγωνίζεται και του χρόνου στην κατηγορία.O Kώστας Φλεβαράκης ανέφερε στο esake.gr για την κρίσημη αναμέτρηση στο κλειστό των Ιλισίων: «Η σπουδαιότητα του συγκεκριμένου αγώνα για μας είναι τόσο γνωστή που τα λόγια είναι περιττά. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα έμπειρη, η οποία βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία, διαθέτει έμπειρα παιδιά όπως ο Μπάγκαριτς, ο Χαριτόπουλος, ο Γκαγκαλούδης
κ.α. Εμείς πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε μέσα μας, ώστε η ομάδα να φτάσει στη νίκη, όχι μόνο τώρα αλλά σε όλα τα ματς που απομένουν. Περιμένω από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο για να βοηθήσει τα παιδιά».

Ο Nώντας Παπαντωνίου, δήλωσε με τη σειρά του: «Για μας είναι το σπουδαιότερο παιχνίδι της σεζόν. Θα κάνουμε λοιπόν τα πάντα για να φύγουμε από το γήπεδο νικητές. Δεν έχει καμία σημασία για μένα ότι θα αγωνιστώ κόντρα στο Μαρούσι, αφού πλην του Μανωλόπουλου δεν υπάρχει πια σχεδόν κανείς από την παλιά ομάδα, στην οποία αγωνιζόμουν. Δέσιμο έχω μόνο με τον κόσμο του Αμαρουσίου που με αγάπησε και τον αγάπησα».
Keywords
Τυχαία Θέματα