«Όσο υπάρχει Ηρακλής και ελπίδες…»

Ο Ηρακλής βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στην Α2, αλλά ο Κρις Χουγκάζ και οι παίκτες του θα παλέψουν «όσο υπάρχει η ομάδα και ελπίδες παραμονής» έστω και χωρίς Αμερικάνους.Ο «Γηραιός» θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα χωρίς Αμερικάνους, καθώς οι Κόλεμαν και Πάρκερ αποχώρησαν. Ντεμπούτο θα κάνει ο Τάσος Τραϊανός, ενώ ο Κρις Χουγκάζ τόνισε για το ματς με τον Πανιώνιο (13/4, 17;00) στο άδειο λόγω τιμωρίας Ιβανώφειο ότι
«η συγκεκριμένη στιγμή είναι δύσκολη για την ομάδα μας γιατί τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε.

Η ομάδα συνεχίζει με τους Έλληνες παίκτες και τον Ειτουταβίτσιους, εμείς θέλουμε να βρουν το κίνητρο και την ενέργεια που χρειάζονται για τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια και όσο υπάρχει ο Ηρακλής και η φανέλα του μέσα στο παρκέ θα είμαστε πάντα μαχητικοί».

Ο Γιάννης Δεμερτζής από την πλευρά των παικτών είπε ότι «όσο υπάρχουν μαθηματικά ελπίδες, εμείς θα πρέπει να παλέψουμε και αυτό θα κάνουμε. Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο, είμαστε στον Ηρακλή και θα μαχόμαστε ως τον τελευταίο αγώνα. Από εκεί και πέρα είναι και το προσωπικό κίνητρο του καθενός, πως βλέπει τον εαυτό του μέσα σε μια τέτοια προσπάθεια, όμως πιστεύω ότι όλα τα παιδιά θα προσπαθήσουν για τη νίκη».
Keywords
Τυχαία Θέματα