«Να κάνουμε το καθήκον μας»

Ο Σάκης Τσιώλης μιλά στο gazzetta.gr για τη χθεσινή νίκη με τον Ολυμπιακό Βόλου, τα συναισθήματα κόντρα στην πρώην ομάδα του, τον… τελικό με την Ξάνθη ενώ στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στο gazzetta.gr
για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.Αναλυτικά η συνέντευξη του:Κύριε Τσιώλη η χθεσινή ήταν μία σημαντική νίκη για την ομάδα. Πως είδατε εσείς αυτό το παιχνίδι;«Είμαι ενθουσιασμένος με τη νίκη μας στο χθεσινό παιχνίδι. Ήταν μία σημαντική νίκη απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα η οποία έχει σαν στόχο τα πλέι οφ. Εμείς από τη μεριά μας θα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα για τη συνέχεια μας. Είμαι ενθουσιασμένος με τον κόσμο και την συμπαράσταση του προς την ομάδα. Η συμβολή του ήταν πολύ σημαντική και στο χθεσινό ματς μας βοήθησε για μία ακόμη φορά να πάρουμε τη νίκη. Πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Ένα σημαντικό και πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή και δύσκολη ομάδα όπως είναι η Ξάνθη».Ο Άρης πρέπει να παίζει για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γι αυτό το κρίσιμο ματςι. Ξέρουμε πως τα πλέι οφ δεν είναι καθαρά στο δικό μας χέρι  και θα χρειαστούμε συνδυασμό αποτελεσμάτων για να τα καταφέρουμε. Απαιτείται συγκέντρωση. Πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στην ομάδα, τους εαυτούς μας και τον κόσμο μας».Πως ζήσατε εσείς το χθεσινό ματς απέναντι στην πρώην ομάδα σας;«Προσπάθησα από την αρχή της εβδομάδας να είμαι όσο καλύτερα μπορώ. Τα πράγματα ήταν δύσκολα για μένα. Όμως το όλο θέμα ημέρα με την ημέρα το είδα ρεαλιστικά και ευχάριστα χαριτολογώντας. Έζησα το παιχνίδι και τη κάθε στιγμή του απέναντι στην πρώην ομάδα μου η οποία μου βγάζει ωραία και όμορφα συναισθήματα. Έζησα πολλές, μεγάλες και ωραίες στιγμές στον Βόλο οι οποίες μένουν χαραγμένες στη μνήμη μου».Θα ήταν ιδανικό για εσάς να βγει ο Άρης και ο Βόλος στα πλέι οφ;«Ναι θα ήταν το καλύτερο να βγούνε και οι δυο ομάδες στα πλέι οφ και να αγωνιστούν στην Ευρώπη. Θα το χαρακτήριζα ως ευλογία Θεού το γεγονός αυτό αλλά και το γεγονός πως ήμουν στον πάγκο του Ολυμπιακού και πλέον είμαι σε αυτόν του Άρη. Ξέρω πόσο πολύ θέλουν και οι δύο ομάδες να βγουν στην Ευρώπη.

Είναι πολύ σημαντικό για τον Βόλο αν γίνει κάτι τέτοιο και στην ομάδα το θέλουν πολύ αυτό από την αρχή της χρονιάς. Θέλουν να δουν την ομάδα ψηλά και να έχει επιτυχίες».Ποιο είναι το δικό σας μήνυμα στον κόσμο του Άρη;«Θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνουμε τον κόσμο περήφανο. Να φτάσουμε την ομάδα εκεί που πρέπει εκεί που ανήκει και εκεί που αξίζει να είναι.Στον Άρη γίνεται μία καινούρια προσπάθεια που θα εκφράζει τον κόσμο της ομάδας και την ιστορία αυτής. Μία ακόμη καλύτερη ομάδα, γρήγορη σε συνδυασμό με καλό ποδόσφαιρο και αποτελέσματα θα ήταν το ιδανικό για όλους στην ομάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα