Η συμβουλή της Έλλης στον Γιώργο!

Θυμάστε εκείνη την παροιμία που λέει «μάθανε ότι αγαπιόμαστε, πλακώσανε κι οι γύφτοι»; Προσωπικά κι επειδή πάντα είμαι ειλικρινής με τους αναγνώστες μου, δεν ξέρω γιατί το λένε αυτό. Ίσως και οι γύφτοι να είναι σαν τη Λόλα που της λείπει η αγάπη και όπου ακούσει ότι τη μοιράζουν, τρέχει. Πολύ δακρύβρεχτο και δεν έχω και χαρτομάντιλα μαζί μου! Φοβάμαι μη συγκινηθεί και το παλικάρι μου και έρθει από κάτω να μου κάνει καντάδα. Τώρα κάτω στη δουλειά θα ‘ναι, κάτω στο σπίτι θα ‘ναι, κάτω στο υπόγειο θα ‘ναι, κάτω απ’ το αυτοκίνητο θα ‘ναι όταν απ’ τα νεύρα μου θα τον έχω παρασύρει χωρίς έλεος, δεν ξέρω!Ξεκίνησα,
λοιπόν, με την παροιμία, γιατί έμαθα πως πολύς κόσμος το έριξε στην παραλία το Σαββατοκύριακο. Σου πέταξα, λοιπόν, κι εγώ μια Ιρίνα Σίακ με το μαγιώ να έρθει και να δέσει. Μόνο που το κορίτσι του Κριστιάνο δεν έχει τα καθημερινά προβλήματα που έβλεπε το καλοκαίρι. Σου λέει, μας ήρθε πρόωρα το 30αρι και η διάθεση για μαύρισμα. Οι περισσότεροι υπολογίζουν τον Μάρτιο να κάνουν τις τελευταίες κραιπάλες της χρονιάς και από τον Απρίλιο να μπουν σε πρόγραμμα, να κάνουν την ατασθαλία τους το Πάσχα, αλλά μέχρι τον Μάιο να έχουν την κορμάρα να επιδείξουν στην παραλία. Πιθανότατα τώρα «επίδειξαν» (αντιλαμβάνεστε ότι κανονικά θέλει διαφορετική ορθογραφία το ρήμα) τα μάτια όσων βρίσκονταν στον ίδιο χώρο.

Κάτι η ασπρίλα, κάτι τα περιττά κιλά που ακόμα δεν χάθηκαν με το κούνα-κούνα στο Power Plate, κάτι η ξεχασμένη αποτρίχωση και έδεσε το γλυκό. Τελικά, καλά που έλειπε η Λόλα και δεν βρέθηκε σε καμιά παραλία. Γιατί αυτά που κοροϊδεύει, πρώτη-πρώτη θα τα είχε.

Το παραδέχτηκε!

Αφήνουμε το διαγωνισμό με τα μαγιώ που είμαι σίγουρη ποιος κέρδισε και περνάμε στα δικά μας, καυτά θέματα. Πολύ στεναχωρημένη είναι η Λόλα γιατί λόγω της απεργίας δεν έχουμε ακόμα φωτογραφίες απ’ τα αθλητικά γεγονότα του Σαββατοκύριακου και θέλαμε τόσο πολύ να τις δούμε. Έτσι θα περιοριστείτε στην ανάγνωση και κάποια άλλη στιγμή θα πάρετε ξανά μάτι. Ξεκινάμε με την Έλλη Κοκκίνου, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Lifestyle» και για πρώτη φορά παραδέχτηκε δημοσίως τη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη.

Σαββατόβραδο προβλήθηκε η εκπομπή και για να λέμε την αλήθεια, δεν την είδαμε. Μάθαμε, όμως, τι είπε η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία την ίδια ώρα, αλλά σε άλλο κανάλι αποφάσιζε για τους «15» που θα πάρουν μέρος στο «Greek Idol». Βέβαια, όλοι γνωρίζετε ποιος είναι το απόλυτο είδωλο για τη Λόλα, απλά για λίγο καιρό θα αποφύγουμε τις αναφορές στο όνομά του. Αυτό, όμως, και για να μην παρεξηγηθούμε δεν σημαίνει ότι δεν τον σκεφτόμαστε. Καιρός να πάμε παρακάτω, όπως θα έλεγε και ο Αντώνης Ρέμος:

«Είπα στον Γιώργο, ότι πρέπει να είναι ψύχραιμος», αποκάλυψε η Έλλη και συνέχισε: «Οι φωτογραφίες με την καινούργια μου σχέση κυκλοφόρησαν  γιατί εγώ έπαψα να κρύβομαι. Από τη στιγμή που σταμάτησα να φυλάγομαι και να κρύβομαι, είναι λογικό να μας τσακώσει ο φωτογραφικός φακός. Απ’ τη στιγμή που δεν κρύβομαι, δεν χρειάζεται ούτε να μιλάω γι’ αυτό,
Keywords
Τυχαία Θέματα