Μόνιμος κάτοικος Μαδρίτης ο Ανέστης Πανταζίδης

Ο Ανέστης “grekos1981” Πανταζίδης θα βαρεθεί να βλέπει την Μαδρίτη αφού θα την επισκεφτεί δύο φορές σε διάστημα 10 ημερών. Συγκεκριμένα ο Έλληνας παίκτης θα μεταβεί αύριο στην Ισπανική πρωτεύουσα για να πάρει μέρος στο Paradise Poker Tour το οποίο αρχίζει στις 28 Απριλίου και τελειώνει στη 1 Μαΐου.
Στην συνέχεια θα επιστρέψει στη χώρα μας. Όχι για πολύ όμως αφού ο Ανέστης θα αναγκαστεί να ταξιδέψει και πάλι στην Μαδρίτη αφού κέρδισε πακέτο αξίας $19.105 για το EPT
Grand Final του οποίου η έναρξη είναι στις 7 Μαΐου. Ο “grekos1981” έπαιξε τον προκριματικό στην Pokerstars με buy in 530 ευρώ. Στο τουρνουά πήραν μέρος 298 παίκτες και ο Έλληνας παίκτης κατάφερε να τερματίσει μέσα στην ενδεκάδα που έπαιρνε το πακέτο.



Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Ανέστη για να του δώσουμε τα συγχαρητήρια μας, αλλά και να του αποσπάσουμε μια δήλωση. «Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να μείνω στη Μαδρίτη μετά το Paradise Poker Tour, λόγω υποχρεώσεων. Οπότε θα χρειαστεί να πάω δύο φορές. Θα προσπαθήσω να παίξω στην Day1b του EPT ώστε να αγωνιστώ δύο μέρες συνεχόμενες. Ελπίζω να τα πάω αρκετά καλά όπως στο EPT της Βιέννης, αλλά θα είναι αρκετά δύσκολο», ήταν τα λόγια του Έλληνα παίκτη.

GG, sir

PokerNostra.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα