Μια ευτυχισμένη οικογένεια!

Έλειψε μια μέρα η Λόλα κι έγινε ο κακός χαμός. Πώς να ταξινομήσω τόσες σκέψεις που έχω η γυναίκα; Και τώρα δα μιλούσα με το εγγονάκι μου, που να το χαίρομαι παρεμπιπτόντως, και μου έβαλε περισσότερους προβληματισμούς. Μοριακή βιολόγος, σου λέει και περιμένει από μένα την απλή, πλην τίμια απόφοιτο λυκείου να της λύσω τα προβλήματα. Επειδή, όμως, λέει βρήκε το ελιξίριο να με κάνει πιο νέα και πιο όμορφη για να σκάσουν οι οχτροί μου και να με ποθούν όλοι οι Λαζαράκοι τούτου του κόσμου, κάποια λύση
θα βρω.
  Να με συγχωράτε φιλενάδες μου που σας άφησα στην απέξω για αρχή, όμως προέχει η οικογένεια!! Τι να πρωτοπώ για τις μέρες που έλειψα; Έγιναν τόσα πολλά στον κόσμο που χάνει η Λόλα τον ειρμό της. Να πω για τη Eurovision που πολύ μ’ αρέσαμε, αλλά πρέπει να ήταν τα τραγικότερα τραγούδια όλων των εποχών; Να πω για τον καιρό, που έβγαλα χθες τα μαγιώ μου να πάω για μπάνιο, όμως σήμερα λέω να φορέσω κάνα παλτό; Να πω για το τραγούδι της ΚΑΝΕΛ, που μόνο η Λόλα αγαπούσε στην εποχή του και όλοι την κορόιδευαν; Είχε κρυφό έρωτα με τον μακρυμάλλη με τα μαύρα δόντια, ακόμα και τώρα τον βλέπει και λιώνει.

Μήπως να πω για όλα αυτά που γίνονται στην Ελλάδα μας; Είναι άσχημα τα πράγματα φιλενάδες μου, πολύ άσχημα. Ακόμα και να μην θες, αναγκάζεσαι να φοβάσαι, να ζεις με τρόμο και να μην νιώθεις σίγουρος με τίποτα και πουθενά. Μόνη σταθερή αξία, το κουτσομπολιό.

Τα πρώτα μπάνια!

Τι σας λέγαμε για τη Λόλα και το μαγιώ; Ξεκίνησε και μια ειδική αγωγή για την παραλία, όμως προς το παρόν το μόνο μπάνιο που θα κάνει είναι αν βγει στο δρόμο. Γιατί, όπως έχουμε ξαναπεί, με τις ομπρέλες είναι τσακωμένη. Κάποιοι, όμως, δεν έχασαν ευκαιρία και χωρίς, μάλιστα, να έχουν κάνει ειδικό πρόγραμμα. Η Νένα Χρονοπούλου και ο Τάσος Μητρόπουλος ξεκίνησαν τα καλοκαιρινά τους μπάνια και ο φωτογραφικός φακός του «ΟΚ», τούς εντόπισε στην κεντρική παραλία στο Τολό, όπου βρίσκονται σε κάθε ευκαιρία.

Αντιλαμβάνεστε πως η Λόλα πρέπει να πάρει τα μέτρα της απέναντι στους συνεργάτες της, που τον τελευταίο καιρό έχουν το μυαλό τους μόνο στο φλερτ και στη δουλειά!! Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού μαζί με τη γνωστή ηθοποιό διατηρούν εξοχική κατοικία στο Τολό, όπου άλλωστε παντρεύτηκαν πριν λίγους μήνες, σε εκείνον τον αλήστου μνήμης γάμου, που ήταν πιο κιτς κι απ’ τον βασιλικό της Αγγλίας. Μόνο τα καπέλα έλειπαν. Εκείνος που έκλεψε την παράσταση ήταν ο μικρός γιος της Νένας, ο Χρήστος. Κι αν μπερδεύεστε με τη γαλλική κοτσιδούλα, να διευκρινίσω πως έτσι επιθυμεί η Χρονοπούλου να βλέπει τα μαλλάκια του παιδιού της.

Το μοντέλο και ο πολίστας!

Χαχα!!! Νομίζατε πάλι ότι θα μιλήσουμε για την τσόντα που φημολογείται πως θα κυκλοφορήσει αύριο στα περίπτερα; Λάθος κάνετε! Εμείς εδώ έχουμε ένα επίπεδο και δεν σκοπεύουμε να το ρίξουμε στα τάρταρα. Η Λόλα είναι υπόδειγμα την κοινωνία, άσε που τη διαβάζουν οι γονείς της και δεν κάνει να λέει κακές λέξεις. Γι’ αυτό αφήνουμε τις τσόντες για τις πιο προχωρημένες στήλες του site μα
Keywords
Τυχαία Θέματα