Μετά τον οβελία, οι προπονήσεις

Ξεκούραση τέλος. Το Πάσχα και οι στιγμές χαλάρωσης ανήκουν στο παρελθόν για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ, οι οποίοι από σήμερα το μεσημέρι επιστρέφουν στις προπονήσεις ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας.Οι «κυανόλευκοι» είναι διατεθειμένοι να μη δώσουν άλλη παράταση στην τυπική εξασφάλιση της ανόδου και θα αναζητήσουν έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας, για να βρεθούν και μαθηματικά στη Super League.
Στον αγώνα με τους «μαυραετούς» θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Σιαλμάς και Κυριάκος, ωστόσο η πληρότητα του ρόστερ δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή Στεφάν Ντεμόλ για αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις.

Βροχή οι προτάσειςΣτο μεταξύ, στα γραφεία της ΠΑΕ έχουν ήδη αρχίσει να καταφτάνουν προτάσεις για παίκτες τόσο από την ελληνική αγορά όσο και από τη διεθνή, τις οποίες θα πρέπει να αρχίσει να αξιολογεί ο Στεφάν Ντεμόλ και γι’ αυτό το λόγο ο Βέλγος τεχνικός αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος έχει προγραμματίσει ταξίδια μεταγραφικού περιεχομένου.

Φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήραΑπό εκεί και πέρα, την Πέμπτη (17:00) στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσει φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρκτήρα με τον Άρη, καθώς τα έσοδα θα δοθούν στους σεισμοπαθείς της Ιαπωνίας, ενώ παράλληλα για τον Στεφάν Ντεμόλ είναι μια καλή ευκαιρία να τεστάρει τις αγωνιστικές επιδόσεις των παικτών του απέναντι σε έναν αντίπαλο Super League.
Keywords
Τυχαία Θέματα