«Η ευκαιρία της ΑΕΚ»

Στο κίνητρο που έχει η ΑΕΚ στον τελικό αναφέρθηκε ο Σεμπάστιαν Σάχα μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου. Ο Γρηγόρης Μάκος τόνισε ότι το παιχνίδι  κόντρα στον Ατρόμητο κρύβει παγίδες, ενώ ο Νάτσο Σκόκο δήλωσε ότι είναι ευκαιρία για την Ένωση να επιστρέψει στους τίτλους.Αναλυτικά οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών:

Σεμπάστιαν Σάχα: «Η ΑΕΚ έχει τους παίκτες για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες ενός τελικού. Ένας τελικός σου δίνει πάντα από μόνος του το κίνητρο. Μεταξύ μας δε βλέπουμε
ότι είμαστε φαβορί. Περισσότερο αναγνωρίζουμε τη μεγάλη ευθύνη που έχουμε να πάρουμε αυτό το τρόπαιο. Έχουμε ευθύνη γιατί η ομάδα δεν έχει κερδίσει τίτλους τα τελευταία χρόνια. Είμαστε παίκτες με θέληση, νέοι σε ηλικία και μας δημιουργείται το αίσθημα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα είναι μια ρεβάνς για την ΑΕΚ. Αυτός ήταν ένας χαμένος τελικός, τώρα είναι μια ευκαιρία για την ΑΕΚ να κερδίσει ένα τίτλο και να πάρω κι εγώ έναν τίτλο στην Ελλάδα».

Από την πλευρά του ο Γρηγόρης Μάκος ανέφερε: «Για την ομάδα το κύπελλο είναι ένας θεσμός που τον κυνηγάει κάθε χρονιά. Εγώ είμαι πρώτη φορά σε ένα τελικό κυπέλλου, ήρθε την κατάλληλη στιγμή γιατί ήρθε στην καλύτερη χρονιά μου στην ΑΕΚ και είναι ευκαιρία να το αποδείξω αυτό στον τελικό. Άγχος θα υπάρχει. Πρέπει να το δούμε σαν ένα απλό παιχνίδι στην έδρα μας. Ο περισσότερος κόσμος στο γήπεδο θα είναι μαζί μας και θα έχουμε πολλά θετικά για εμάς. εμείς πρέπει να προσέξουμε τις παγίδες, να δούμε τις λεπτομέρειες και να πάρουμε το κύπελλο για να κλείσουμε θετικά τη χρονιά

Σε ερώτηση για το αν οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν απαντήσεις στον τελικό, τόνισε: «Μιλάτε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δεν νομίζω ότι θα σβήσει κάτι η κατάκτηση του κυπέλλου αλλά μπορούν να δοθούν κάποιες απαντήσεις τουλάχιστον. Εμείς είμαστε το φαβορί, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε. Ο Ατρόμητος είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, άξια έφτασε ως τον τελικό, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε το κύπελλο».

Τέλος, ο Νάτσο Σκόκο στάθηκε στον προηγούμενο τελικό πριν δύο χρόνια που η ΑΕΚ είχε ηττηθεί από τον Ολυμπιακό. ««Αν το δούμε από αυτή την άποψη, ήταν πολύ άσχημο εκείνο το παιχνίδι, έχουν περάσει δύο χρόνια όμως από εκείνο τον τελικό και αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να επιστρέψουμε στους τίτλους και να υπερασπιστούμε την ιστορία της ομάδας. Είναι σημαντικό για εμάς, για τον κόσμο, είναι πολύ σημαντικό για όλους γιατί τον τελευταίο χρόνο δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι άλλο. Έχουν περάσει χρόνια από τότε που η ΑΕΚ έχει κατακτήσει τίτλο και για αυτούς τους λόγους είναι πολύ σημαντικό να κατακτήσουμε το κύπελλο».».
Keywords
Τυχαία Θέματα