Μεγάλη νίκη στο ντεμπούτο του Ντίμα

Με τον Ντίμα Φιλίποφ να είναι το κεντρικό πρόσωπο μιας και πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την Εθνική, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε της Αυστρίας με 3-1 στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Λιγκ. Με το δεξί ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της η νέα Εθνική. Το συγκρότημα των Αλέκου Λεώνη και Σωτήρη Δρίκου επικράτησε με 3-1 (15-25, 25-22, 23-25,21-25) της Αυστρίας στο Σάλτσμπουργκ στο πρώτο του αγώνα για το Ευρωπαϊκό
Λιγκ. Η Εθνική πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στηριζόμενη στο νέο αίμα, με τον Ντίμα Φιλίποφ στο ντεμπούτο του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να δίνει τα διαπιστευτήριά του. ΕΛΛΑΔΑ: Φιλίποφ, Φράγκος, Πελεκούδας, Μαντέκας, Πετρέας, Ρουμελιώτης / Στεφάνου (λ), Σαρικεϊσογλου, Σουλτανόπουλος. Αλέκος Λεώνης: «Το μήνυμα είναι ό,τι όποιοι κι αν παίζουν, η Εθνική θα παίζει ένα συγκεκριμένο βόλεϊ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγωνιστικότητα, που έδειξαν τα νέα παιδιά». Αμφίβολος για Σάββατο ο Φράγκος Την χαρά για την μεγάλη νίκη μετρίασε λίγο ο τραυματισμός του Ανδρεά Φράγκου. Για την ακρίβεια οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο ακραίος του Ολυμπιακού, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ποδοκνημική και μετά την καταπόνηση από τους τελικούς, χρειάζεται ξεκούραση. Για τον λόγο αυτό η παρουσία του στο Σαββατιάτικο παιχνίδι (21:25) θεωψρείται ιδιαίτερα αμφίβολη.
* Δεν περιμένουμε περισσότερες δηλώσεις από τις 26 ολόκληρες λέξεις του Λεώνη, αλλά τα στατιστικά είναι αναγκαία, από την στιγμή που γνωρίζουμε πως ο από την Εθνική τα έχουν δώσει κανονικά και σχετικά νωρίς.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα