Με Λάμπρου στου Ρέντη!

Ο Κώστας Λάμπρου δέχθηκε άτυπη κλήση από τον Φερνάντο Σάντος και θα συμμετάσχει στο γκρουπ των διεθνών που θα προπονούνται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη τις επόμενες ημέρες. Έξι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας ξεκίνησαν σήμερα (Τρίτη 24/05) προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ενώ αύριο αναμένεται να προστεθούν και άλλοι τέσσερις στο πρόγραμμα. Πιο συγκεκριμένα οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης, Γιάννης Φετφατζίδης, Παναγιώτης Κονέ, Αλέξανδρος
Τζιόλης και Κώστας Μήτρογλου βρέθηκαν σήμερα στου Ρέντη, ενώ αύριο θα ακολουθήσουν οι Γιώργος Σαμαράς, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Βαγγέλης Μόρας, με την έκπληξη να είναι ο Κώστας Λάμπρου της Φέγενορντ.

Ο νεαρός τερματοφύλακας είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Ελπίδων, ενώ η κλήση που δέχθηκε από τον Ζήση Βρύζα, άμεσο συνεργάτη του Φερνάντο Σάντος, είναι άτυπη. Στο γκρουπ δεν υπήρχε τερματοφύλακας και έτσι ο Λαμπρου κλήθηκε να βοηθήσει στις προπονήσεις.

Ο 19χρονος γκολκίπερ ανήκει στη Φέγενορντ, έχει περάσει από τις ακαδημίες του Άγιαξ, ενώ για ένα εξάμηνο αγωνίστηκε στην Εξέλσιορ με τη μορφή δανεισμού.

Οι διεθνείς μας ξεκίνησαν προπονήσεις, καθώς οι υποχρεώσεις τους με τις ομάδες ολοκληρώθηκαν και ήθελαν να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση ενόψει των αναμετρήσεων με την Μάλτα στις 4 Ιουνίου για τα προκριματικά του Euro 2012 και το φιλικό με το Εκουαδόρ στις 7 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα