Επιστρέφει στην Τζένοα ο «Πάπα»!

Το πλάνο Βαλβέρδε περιελάμβανε τον Παπασταθόπουλο, όμως ο Έλληνας αμυντικός της Μίλαν επιστρέφει στην Τζένοα όπως αποφασίστηκε μεταξύ των δύο ομάδων! Ο Αντριάνο Γκαλιάνι είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της Τζένοα και τα πρώτα μεταγραφικά θέματα της Μίλαν έχουν πλέον λυθεί. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος επιστρέφει στο «Λουίτζι Φεράρις», χωρίς πάντως να έχει γίνει γνωστό υπό ποιο καθεστώς, αν δηλαδή παραχωρήθηκε ως δανεικός ή ήταν μέσα στα ανταλλάγματα για
την ανανέωση του δανεισμού του Αμέλια αλλά και την γορά του Μπόατενγκ Ο πρώτος θα παίξει για έναν ακόμα χρόνο στο Μιλάνο, ενώ ο δεύτερος, που ήταν με καθεστώς συνιδιοκτησίας) αποκτήθηκε από τους «ροσονέρι» με το ποσό των 7 εκατ. ευρώ.

Επίσης, στην Μίλαν παραμένει ο Στράσερ (οι δύο ομάδες είχαν από το 50% των δικαιωμάτων), επιστρέφει ο Παλόσκι και ο Ζιγκόνι, ενώ στην Τζένοα εκτός από τον «Πάπα» θα βρεθεί και ο Μπερέτα, τον οποίο οι δύο ομάδες έχουν με καθεστώς συνιδιοκτησίας.

Επίσημες ανακοινώσεις θα υπάρξουν σύντομα, ωστόσο είναι δεδομένο πως τα σενάρια που ήθελαν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο έλαβαν τέλος.
Keywords
Τυχαία Θέματα