Με Φουντουλάκη αρχηγό

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Φουντουλάκης, θα είναι ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, όπως αποφάσισε η ολομέλεια της ΕΠΕ. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο κ.Φουντουλάκης λαμβάνει το σχετικό χρίσμα, μετά την αντίστοιχη διοργάνωση του 2004 στην Αθήνα. «Πιστεύω ότι αθλητικά θα πάμε καλά και στο Λονδίνο, ώστε να συνεχίσουμε την παράδοση που θέλει τον ελληνικό Παραολυμπιακό αθλητισμό να κατακτά πολλά μετάλλια
στην κορυφαία εκδήλωση της τετραετίας», ήταν το σχόλιό του.

Αναφορικά με τις συνθήκες που αναμένεται να συναντήσουν οι Έλληνες αθλητές στο Λονδίνο ο πρόεδρος της ΕΠΕ είπε: «Οι Βρετανοί δίνουν μεγάλο βάρος στο θέμα της προσβασιμότητας, γεγονός που μου δίνει την αίσθηση ότι θα πάρουν άριστα στο συγκεκριμένο κομμάτι. Εκτός των άλλων, η έως τώρα ενημέρωση που έχω για τα στάδια που θα φιλοξενήσουν τα Παροαλυμπιακά Αθλήματα, δεν μου αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης ότι το Λονδίνο θα διοργανώσει αγώνες υψηλού επιπέδου, αντάξιους του θεσμού.

Από την πλευρά μας, θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρεθούμε στο Λονδίνο με την καλύτερη δυνατή αποστολή, ώστε να διεκδικήσουμε τα μετάλλια που μας αντιστοιχούν. Οι οικονομικές συγκυρίες στη χώρα μας επηρεάζουν την προσπάθειά όλων μας, όμως έχουμε υποχρέωση να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων σε μία τόσο μεγάλη αγωνιστική εκδήλωση, όπως είναι οι Παραολυμπιακοί Αγώνες».
Keywords
Τυχαία Θέματα