«Μαύρη νύχτα» για Αργεντινή

23:56 1/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Αν και παρατάχθηκε με μία 11άδα από «δεύτερες» επιλογές η Αργεντινή παρουσίασε τραγική εικόνα σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Νιγηρία από την οποία συνετρίβη με 4-1! Η Αλμπισελέστε ετοιμάζεται για το Copa America, το οποίο και θα διοργανώσει, όμως τα πρώτα δείγματα για την ομάδα του Σέρχιο Μπατίστα μόνο ενθαρρυντικά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, αφού την 1η Ιουλίου αρχίζει το τουρνουά. Η Αργεντινή χωρίς τα μεγάλα αστέρια της υπέστη ταπεινωτική ήττα από τα «Αδάμαστα Λιοντάρια»
με το 4-0 να έχει διαμορφωθεί από το 52', ενώ στο ημίχρονο βρήκε τους Αφρικανούς να προηγούνται με 3-0. Για τους νικητές, δύο γκολ πέτυχε ο Ικε Ούτσε (9', 27') και από ένα οι Ομπίνα (πεν. 27') και Εμενίκε (52') ενώ ο Μποσέλι πέτυχε το γκολ της τιμής με πέναλτι στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων!

Γκαμπαρίνι, Μουσάτσιο, Φάσιο, Ινσούα, Ζαμπαλέτα, Καμπράλ, Μπετρόλο, Μπολάτι, Γκαϊτάν, Μποσέλι, Χάρα ήταν οι βασικοί για τον Μπατίστα, ο οποιός πέρασε σαν αλλαγή τους, Αλμπέρτο Κόστα, Φερνάντο Μπελούσι, Γκαράι και Περότι. Για την Νιγηρία ξεκίνησαν οι Ενιγιάμα, Αγίλα, Γιόμπο, Ταϊβό, Ογκούντε, Μίκελ, Μούσα, Ουτάκα, Ικε Ούτσε και Εμενίκε, ενώ στο ματς πέρασαν οι Ομπι, Οκόνκουο, Ομπίνα, Καλού Ούτσε και Ανιτσέμπε. *Με τον τίτλο «μαύρη νύχτα» σχολίασαν τα Μέσα Ενημέρωσης της Αργεντινής τη συντριβή της ΕΘνικής τους ομάδας, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν δεύτερες επίλογες και παρότι ο αγώνας ήταν φιλικός.
Keywords
Τυχαία Θέματα