Λύση στα προβλήματα ζητά ο Πανελλήνιος

20:21 3/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έδωσε έμφαση στα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα κατά τη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως πρέπει να βρεθεί μία λύση.«Θέλαμε να περάσουμε μέσα τη μπάλα στη ρακέτα και  να παίξουμε με τους ψηλούς. Το κάναμε και μετά βρήκαμε και τα σουτ. Δε θέλαμε σήμερα να τη πατήσουμε όπως με τον ΠΑΟΚ. Έτσι κάναμε  μικρότερο ροτεσιον και έπαιξαν περισσότερο, αυτοί που τα πήγαιναν καλά.  Δύσκολο θα μπλέξουμε σε κάποιο σενάριο. Έχετε υπ’ όψιν σας ότι
και έχουμε μεγάλο μέσο όρο ηλικίας , και 12 παιχνίδια παραπάνω (EuroCup) από τους αντιπάλους μας», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Πανελληνίου.Στη συνέχεια έκανε μία αναφορά στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν: «Πρέπει κάποιοι να καταλάβουν στον Πανελλήνιο  αυτά που τραβάμε στη Λαμία. Ασχολούμαστε με την καθημερινότητα μας, τα σπίτια μας πάρα με το μπάσκετ.  Πρέπει να δοθεί μια λύση γρήγορα. Δουλέψαμε πάρα  πολύ και είναι αδικία βάση της δουλειάς που έχουμε κάνει να περνάμε τέτοια πράγματα».Παπαμακάριος: «Θέλαμε τη νίκη!»
 Ο Μανώλης Παπαμακάριος, εκ των πρωταγωνιστών της σημερινής νίκης τόνισε: «Θέλαμε πολύ τη νίκη για να φύγουν όλα τα σενάρια περί υποβιβασμού. Συνεχίζουμε , έχουμε πολλά προβλήματα αλλά αγωνιζόμαστε μέχρι το τέλος. Η δουλειά μας ως παίκτες είναι στο γήπεδο. Για τα οικονομικά προβλήματα ρωτήστε τους υπεύθυνους».
Keywords
Τυχαία Θέματα