Λεώνης: «Έχουμε δρόμο ακόμη»

Η ανανεωμένη Εθνική ξεκίνησε επιτυχημένα τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Λιγκ μετά τη νίκη με 3-1 επί της Αυστρίας, ο Αλέκος Λεώνης όμως κρατά χαμηλούς τόνους δηλώνοντας: «Έχουμε δρόμο μπροστά μας». Με νέο αίμα στη σύνθεσή της αλλά και στην τεχνική ηγεσία η ελληνική ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία στον πρώτο της αγώνα στο Σάλτσμπουργκ. Παρόλα αυτά ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Αλέκος Λεώνης προτιμά τη δουλειά από τα λόγια, προκειμένου να υπάρξει συνέχεια και να επιτευχθεί ο στόχος.

Εξάλλου, το Σάββατο (28/5) ακολουθεί ένας ακόμη αγώνας με τους Αυστριακούς, με τον Μακεδόνα τεχνικό να
σχολιάζει: «Αυτός ο δρόμος δεν τελειώνει με μια νίκη, ή μια ήττα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια νεανική ομάδα. Οφείλουμε, έχουμε χρέος να το κάνουμε. Χρειάζεται υπομονή. Ο χρόνος είναι σύμμαχός μας», είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Το μήνυμα είναι ότι όποιοι κι αν παίζουν, η εθνική ομάδα θα παίζει ένα συγκεκριμένο στιλ βόλεϊ. Το ευχάριστο απ’ αυτό το πρώτο ματς με την Αυστρία είναι ότι τα νέα παιδιά με τη μαχητικότητά τους κάλυψαν ορισμένες αδυναμίες. Θεωρώ ότι θα πάμε πολύ καλύτερα στο μέλλον».
Keywords
Τυχαία Θέματα