«Λαβράκια» από Γκρέμιο

Η Γκρέμιο αποφάσισε να προτείνει πέντε εναλλακτικές προτάσεις στους «πράσινους» ώστε να τους δελεάσει και να κρατήσουν τον Γκάμπριελ.
  Ο Παναθηναϊκός σε αυτή τη φάση χρειάζεται τα χρήματα και χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα δεν φαίνεται διατεθειμένος να παραχωρήσει τον Γκάμπριελ. Για την ελευθέρας του ούτε λόγος βέβαια. Επομένως οι Βραζιλιάνοι σκέφτηκαν να παραχωρήσουν κάποιο έμψυχο αντάλλαγμα στο Τριφύλλι και να γίνει ανταλλαγή. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για παίκτες ηλικίας
από 19 έως 22 ετών που κρίνονται ταλαντούχοι αλλά άπειροι. Όμως λόγω ηλικίας, ίσως κάποια περίπτωση να φανεί συμφέρουσα για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με το Goal, πρώτος στη λίστα είναι ο Νέουτον ύψους 1,82 μ. και αγωνίζεται στη θέση του στόπερ, ενώ την περασμένη σεζόν συμπλήρωσε 14 εμφανίσεις με την Γκρέμιο.

Δεύτερος είναι ο Φερνάντο, ο οποίος είναι μέσος ηλικίας 19 ετών με ύψος 1,73 και διαθέτει πολύ καλή τεχνική. Ο επόμενος στη σχετική λίστα είναι ο Μάριο, ένας 20χρονος ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός ύψους 1,89 και ο Μπρούνο Κολάσο αριστερός φουλ μπακ ηλικίας 21 ετών που στην χώρα του καφέ λένε πως είναι γνωστός για τις σέντρες του.

Τέλος ο Μαΐλσον, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος της λίστας, 22 ετών, αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου, με καλή τεχνική κατάρτιση, οργανωτής και θεωρείται δύσκολο να αποδεχθεί πρόταση δοκιμής.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα