Τα είπαν Μαρινάκης-Μαθία

Συνάντηση ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Εντουάρντο Μαθία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης με θέμα τα μεταγραφικά ζητήματα που τρέχουν στον Ολυμπιακό και πλέον αναμένονται εξελίξεις. Ο τεχνικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων» ενημέρωσε τον πρόεδρο με κάθε λεπτομέρεια για τους μεταγραφικούς στόχους. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Πρωταθλητή ο υπεύθυνος του μεταγραφικού σχεδιασμού έχει ξεχωρίσει για κάθε θέση που αναζητά ενίσχυση ο Ολυμπιακός
τουλάχιστον 6-7 ποδοσφαιριστές.

Στην κορυφή της λίστας πάντως, βρίσκονται τα ονόματα που ακούγονται έντονα το τελευταίο διάστημα όπως αυτά των Κάρλος Σάντσες, Νταβίντ Πιζάρο, Νέλσον Βαλντές, Ιβάν Μαρκάνο και Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Η μόνη θέση για την οποία το τοπίο είναι θολό είναι αυτή του τερματοφύλακα, αν και υπάρχουν πολλές επιλογές.

Τρέχουν οι εξελίξεις

Μέσα στις επόμενες μέρες οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αναμένεται να πιάσουν δουλειά προκειμένου να κλείσουν τα πρώτα ονόματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πιο κοντά από όλους τους υποψήφιους βρίσκεται ο Ιβάν Μαρκάνο της Βιγιαρεάλ, με τον Εντουάρντο Μαθία να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον μάνατζερ του Ινιάκι Ιμπάνιεθ.

Αισιοδοξία υπάρχει και για την περίπτωση του Κάρλος Σάντσες για τον οποίο ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού υποστηρίζει ότι μπορεί να αποκτηθεί με 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Όσο για τον Νέλσον Βαλντές ο Μαθία το έχει πάρει προσωπικά, ωστόσο δύσκολα οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ που τον απέκτησε η Χέρκουλες από τη Ντόρτμουντ.
Keywords
Τυχαία Θέματα