Λατρεία για Σαντάνα!

Ο Μάριο Σαντάνα αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την φανέλα της Φιορεντίνα το απόγευμα της Κυριακής και οι οπαδοί των «Βιόλα» δεν έκρυψαν την λατρεία τους για τον φερόμενο ως μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, με πανό και συνεχή συνθήματα υπερ του! Το ματς της Φιορεντίνα με την Μπολόνια στο «Αρτέμιο Φράνκι» ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Μάριο Σαντάνα με την φανέλα των «Βιόλα» και οι οπαδοί του ιταλικού συλλόγου δεν έκρυψαν την αγάπη τους προς τον Αργεντινό άσο,
αφού ανέρτησαν πανό και φώναξαν πολλά συνθήματα υπέρ του δεξιού εξτρέμ:

«Δεν είναι τυχαίο που μοιραζόμαστε το 7, Μάριο σε ευχαριστούμε και καλή τύχη», ανέφερε ένα μεγάλο πανό, ενώ κάποιο άλλο έγραφε «Είναι σημάδι της μοίρας, αλλά το μεγάλο 7 είναι το αγαπημένο μας. Ευχαριστούμε Μάριο».

Ο αριθμός «7» παραπέμπει στην ονομασία του συνδέσμου των οργανωμένων φίλων της Φιορεντία «Viola Club 7 Bello», αλλά και τον αριθμό της φανέλας που φορούσε ο Σαντάνα όσα χρόνια αγωνιζόταν στον ιταλικό σύλλογο.

Ο Σαντάνα είναι πλέον ελεύθερος και αν ο Ολυμπιακός θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό του θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα, αφού ο 28χρονος άσος βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρόμα αλλά και της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Keywords
Τυχαία Θέματα