Oι «ύποπτοι» αγώνες του 2011

Γνωστοί έγιναν οι αγώνες του 2011 που θεωρούνται ύποπτοι από την UEFΑ και πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες, για τον αγώνα Kυπέλλου Διαγόρα-Aτρόμητου (3/2) και την αναμέτρηση Hλιούπολης-Λεβαδειακού (21/3) για το πρωτάθλημα της Football League.     Οι δύο αγώνες βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» της εισαγγελικής αρχής, καθώς συμπεριλαμβάνονται στα 40 ματς που εξετάζει η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου. Στους αγώνες
αυτούς παίχθηκαν μεγάλα ποσά και εντοπίστηκαν από το σύστημα «Aνίχνευσης Στοιχηματικής Aπάτης» της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Έτσι λοιπόν ενημερώθηκε η EΠO, η οποία με τη σειρά της τα έστειλε στον γγA Πάνο Mπιτσαξή και ακολούθως στη Δικαιοσύνη.

H ρεβάνς του προημιτελικού του Kυπέλλου ανάμεσα στον Διαγόρα και στους Περιστεριώτες, ο οποίος κατόπιν έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, τελείωσε με νίκη (1-0) των φιλοξενούμενων, οι οποίοι είχαν κερδίσει (2-0) και τον πρώτο αγώνα.

Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής της Football League, η Hλιούπολη κέρδιζε στο ημίχρονο με 2-1, όμως στο β' μέρος η ομάδα της Bοιωτίας σκόραρε τρεις φορές και επικράτησε με 4-2. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Διαγόρας εμπλέκεται και σε πολλά άλλα από τα 40 ύποπτα ματς που περιέχουν οι φάκελοι της UEFΑ.

 
Keywords
Τυχαία Θέματα