Λάμψη αστέρων για τον Γ. Αμερικάνο

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των παλαιμάχων παικτών που θα συμμετάσχουν στην κυριακάτικη αναμέτρηση μεταξύ της ομάδας του ΣΠΑΚΕ και της ΑΕΚ για την ενίσχυση του Γιώργου Αμερικάνου.
  Στο ματς που θα λάβει χώρα την Κυριακή το απόγευμα (19:00) στο κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας θα συμμετάσχουν μεγάλα πρώην «αστέρια» του ελληνικού μπάσκετ, όπως οι Άγγελος Κορωνιός, Κώστας Παταβούκας, Βασίλης Γκούμας, Νάσος Γαλακτερός, Τάκης Κορωναίος, Γιάννης Γιαννούκης και άλλοι. Τα εισιτήρια
κοστίζουν 10 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του τεράστιου αρχηγού της ΑΕΚ, ο οποίος νοσηλεύεται στο «Υγεία». Αναλυτικά τα ονόματα που ανακοίνωσε ο ΣΠΑΚΕ: ΑΕΚ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ: Αγιασοτέλης Γιώργος, Αριδάς Παναγιώτης, Γαλακτερός Νάσος, Γκούμας Βασίλης, Κόντος Απόστολος, Λανές Βασίλης, Κορωνιός Άγγελος, Μπογασιώτης Κωνσταντίνος, Παταβούκας Κωνσταντίνος, Ποδαράς Δημήτρης, Σκουρτόπουλος Θανάσης, Τσοσκούνογλου Νίκος. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Τρόντζος Γιώργος. ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ: Μπαμπανικολός Νίκος. ΟΜΑΔΑ ΣΠΑΚΕ: Αλεξανδρής Βαγγέλης, Αραποστάθης Παύλος, Αντζουλάτος Τόλης, Γιαννούλης Γιάννης, Δημητροκάλης Δημήτριος, Ζωγράφος Νίκος, Κουρουπάκης Ιωσήφ, Κορωνέος Παναγιώτης, Λινάρδος Νίκος, Μπακίρογλου Μενέλαος, Παπακωνσταντόπουλος Τάκης, Ράμος Θανάσης, Σάκος Γιώργος, Τζαλαλής Σάκης, Φακουκάκης Μιχάλης, Χαϊκάλης Ανδρέας. ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Αλεξανδρής Βαγγέλης, Γκιούσμας Βασίλειος.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δουβής Σταύρος, Βιδάλης Θόδωρος, Τσαγκαμίλης Ανδρέας.
Keywords
Τυχαία Θέματα