Ραντεβού Βασιλακόπουλου-Δαμιανίδη

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο είχε σήμερα το πρωί στην Αθήνα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης.
  Ο Δαμιανίδης διατηρεί άριστες σχέσεις με τον ισχυρό άνδρα του ελληνικού μπάσκετ και επ’ ευκαιρία της παρουσίας του στην πρωτεύουσα για το ματς με τον Ολυμπιακό,
πήγε να τον συναντήσει ώστε να συζητήσουν για τα τεκταινόμενα στο άθλημα αλλά και για να τον συγχαρεί για την ανάδειξή του σε επίτιμο πρόεδρο της FIBA. Το σχετικό δελτίο τύπου της ΚΑΕ ανέφερε συγκεκριμένα: «Με αφορμή τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας στην Αθήνα, δόθηκε η ευκαιρία στον Πρόεδρο της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, κ. Γιάννη Δαμιανίδη να κάνει μια εθιμοτυπική επίσκεψη σήμερα (19/05) στο γραφείο του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και Επίτιμου Προέδρου της FIBA EUROPE, κ .Γιώργο Βασιλακόπουλο. Αρχικά ο Πρόεδρος της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ συνεχάρη τον κ. Βασιλακόπουλο για την άκρως τιμητική ανάδειξή του ως επίτιμου Προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και ταυτόχρονα είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που αφορούν γενικότερα το χώρο του ελληνικού μπάσκετ».
 
Keywords
Τυχαία Θέματα