Κρίστμας: «Το 110% των δυνατοτήτων μας»

10:26 6/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο ΠΑΟΚ έμεινε «ζωντανός» στην «μάχη» των μικρών τελικών της Α1 με τον Άρη, καθώς επικράτησε στον τέταρτο αγώνα της σειράς, με τον Ντιόντε Κρίστμας να αναφέρεται στην υπερπροσπάθεια του «Δικεφάλου του Βορρά» στο Αλεξάνδρειο. «Χάναμε μέχρι και 11 πόντους αλλά κάναμε καλή δουλειά και αυτό ήταν αποτέλεσμα των οδηγιών που μας έδωσε ο προπονητής μας. Όταν χάνεις στο σπίτι σου όπως εμείς στο προηγούμενο ματς, τότε δεν έχεις τίποτα να χάσεις στην συνέχεια. Δώσαμε το 110% των δυνατοτήτων μας. Ήταν ένα δύσκολο ματς αλλά παίξαμε δυνατά. Ο Αρης
παίζει καλά το τρανσίσιον γκέιμ, αλλά καταφέραμε να αντιδράσουμε αν και μερικές φορές κάναμε κάποια χαζά φάουλ. Μπορεί να βρεθήκαμε πίσω στο τρίτο δεκάλεπτο αλλά γυρίσαμε το παιχνίδι γιατί προσπαθήσαμε πολύ», τόνισε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ.

Συνεχίζοντας, σημείωσε: «Εγώ και ο Γκετσέφσκι ήμασταν οι καλύτεροι. Πολλά από τα σουτ που έβαλα ευθύνεται αυτός. Εκείνος με τροφοδότησε σωστά και εγώ έκανα καλά την δουλειά μου με αποτέλεσμα να σκοράρω. Σίγουρα ο Γκετσέφσκι έχει ευθύνη για την παρουσία μου».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο επόμενο παιχνίδι στο «Παλατάκι»: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Δεν θα έρθουν οι αντίπαλοι για να χάσουν. Παίζουν γρήγορα, θα προσπαθήσουμε να τους περιορίσουμε σε αυτόν τον τομέα και να πάρουμε την νίκη για να τερματίσουμε τρίτοι».
Keywords
Τυχαία Θέματα