«Κούπα» μετά από 15 χρόνια για Πάμισο

Το τρίτο κύπελλο της ιστορίας του πανηγυρίζει ο Πάμισος που νίκησε στον τελικό την Σπερχογεία με 2-0, χάρις σε γκολ των Μπεγέτη και Γιαννουκάκη.Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια ο Πάμισος επέστρεψε στο θρόνο του κατακτώντας το κύπελλο Μεσσηνίας, το οποίο είναι το τρίτο στην ιστορία του. Η ομάδα της Μεσσήνης επικράτησε με 2-0 της Σπερχογείας στον τελικό του κυπέλλου που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο του Κορδία, παρουσία περίπου 800 φιλάθλων. Πάντως το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η Σπερχογεία αν και ομάδα
Α’ τοπικής κοίταξε στα μάτια τον Πάμισο και έχασε σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Τελικά η πλάστιγγα έγειρε προς την πλευρά των «πρασίνων» στο 62’ όταν ο Ηλιόπουλος με σέντρα βρήκε τον Μπεγέτη και εκείνος με ένα τρομερό σουτ στην κίνηση και πριν η μπάλα σκάσει στο έδαφος την έστειλε στο δεξί «Γ» για το 1-0. Το τελικό 2-0 έγινε στο 76’ όταν ο Γεωργιόπουλος με βαθιά μπαλιά έδωσε στον Γιαννουκάκη και εκείνος αφού τσίμπησε την μπάλα με το κεφάλι, με ωραίο πλασέ πρόλαβε την έξοδο του Μάρη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το ματς σφύριξε ο Κωνσταντινέας, με βοηθούς τους Αλεξέα και Ασημακόπουλο. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Νίκας.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Μάρης, Μουλαβασίλης (80' Μπόκος), Δικαίος, Βεργόπουλος, Δουρούμης (46' λ. τρ. Θάνος), Καράμπελας, Μούστος, Χριστόπουλος, Γεωργαντάς, Πανταζής (70' Διακουμής),Θανόπουλος.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Καλλιντέρης, Καπακλής, Γιαννουκάκης, Κουρεντζής, Βιδάκης, Μωράκης, Κούτρης (65' Κάνιστρας), Κωτσάκης (65' Γεωργιόπουλος), Μπεγέτης, Ηλιόπουλος, Αντωνίου(80'Πετσόπουλος).

Keywords
Τυχαία Θέματα