Κλήθηκε ο Τεόντοσιτς!

Ο αθλητικός δικαστής επιλήφθηκε άμεσα της υπόθεσης του Μίλος Τεόντοσιτς και τον κάλεσε να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης με το ενδεχόμενο της τιμωρίας να είναι μεγάλο. Η κίνηση του Μίλος Τεόντοσιτς να πετάξει μπουκάλι προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που κάθονταν στις πολυθρόνες δίπλα στο παρκέ δεν έγινε αντιληπτό από τους διαιτητές και για αυτό δεν καταγράφηκε το παραμικρό στο φύλλο αγώνα.

Η αστυνομία ανέφερε το περιστατικό στην έκθεση της, αλλά ο Σέρβος
γκαρντ του Ολυμπιακού θα βρεθεί ενώπιον του αθλητικού δικαστή (πιθανότατα θα απολογηθεί μέσω υπομνήματος) για να απολογηθεί εξαιτίας της καταγγελίας που έγινε από οπαδό του Παναθηναϊκού. Στο κατηγορητήριο θα συμπεριληφθεί εκτός αυτού και το βίντεο που δείχνει τη σκηνή της ρίψης του μπουκαλιού από τον Τεόντοσιτς.

Ανάλογο περιστατικό είχε σημειωθεί και πριν από 11 χρόνια με τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα να επιστρέφει στο κλειστό της Γλυφάδας μπουκάλι προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Ο αθλητικός δικαστής έχει καλέσει φυσικά, και τον Παναθηναϊκό για τη ρίψη κροτίδων και άλλων αντικειμένων κατά τη διάρκεια του δεύτερου τελικού.
Keywords
Τυχαία Θέματα