Έληξε... ισόπαλο!

Το τέλος της σεζόν βρήκε σε ισορροπία τους δύο Κολοσσούς του ποδοσφαίρου, Μέσι και Ρονάλντο. Αμφότεροι πέτυχαν 53 γκολ στη σεζόν, κάτι που δεν μπορεί ούτε να σκεφτεί άλλος παίκτης στον κόσμο. Ο Αργεντινός πέτυχε 31 γκολ στο πρωτάθλημα και κατέκτησε την Primera Division και το Champions League,
ενώ ο Πορτογάλος το Copa del Rey, την πρώτη θέση των σκόρερ στη La Liga και το Χρυσό Παπούτσι. Μέσι και Κριστιάνο κατέπληξαν την Ευρώπη τη σεζόν που τελειώσε με τα γκολ τους. Ο Μέσι από τα 34 έπεσε στα 31 στο πρωτάθλημα (1 κάθε 83 λεπτά) ενώ ο Κριστιάνο από τα 26 πήγε στα 40 (ένα κάθε 72 λεπτά), όμως ο Λέο έβαλε στο Champions League 12 ενώ πέρυσι είχε βάλει 8, ενώ αναδείχθηκε και καλύτερος παίκτης στον τελικό του Wembley.

Τα 72 γκολ που πέτυχαν συνολικά οι δύο παίκτες, αφήνουν πολύ μακριά οποιοδήποτε άλλο δίδυμο από την υπόλοιπη Ευρώπη. Ντι Νατάλε και Καβάνι μαζί έφτασαν τα 54, ενώ οι καλύτεροι επιθετικοί στον κόσμο έμειναν μακριά από τους δύο. Ο Ετό σταμάτησε στα 35, ο Τζουζέπε Ρόσι στα 32, ο Αγουέρο στα 27 και ο Ιμπραΐμοβιτς στα 22. Σχεδόν ίδιος είναι ο μέσος όρος των δύο στα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις καθώς σκοράρουν μία φορά σχεδόν κάθε 86 λεπτά. Ο Μέσι κάθε 86,2 και ο Ρονάλντο κάθε 86,8.
Keywords
Τυχαία Θέματα